Vyrážka na obočí, svědí a štípe

QQQQ
21.2.11 16:51

Co je to za vyrážka?

Ahoj všem maminkám. Dcerce se udělala asi před týdnem vyrážka na obočí. Nejdřív jsem si myslela, že si otřela prstíky od pomeranče a to jí oštípalo, ale zvětšuje se to a už se jí to objevilo i ve vlasech-kolečko cca 1,5cm a jeden malý flíček pod okem. Říká, že jí to svědí, bolí a štípe. Na fotce je to světlejší, protože jsme zrovna přišli z venku, jinak je to mírně zarudlé. Nevíte co to může být? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.2.11 17:02

Pripomona mi atopicky ekzem.Zasla bych ke kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.2.11 17:28

Tý brďo, atop :think: To mě nenapadlo. Malá má 6 roků, to může přijít tak pozdě(ta alergie)?

• Citovat
  • Upravit
219
21.2.11 17:46

Já dostala atop až ve 24 letech :zed: Určitě ke kožní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
21.2.11 17:49

no, vypadá to docela ošklivě. taky bych s dcerkou zaběhla ke kožní. klárce se objevil atopický ekzem před rokem, tedy ve 3,5 letech. tohle na to vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.11 18:33

muze kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 10:25

Holky podívejte se jak se to malé rozrostlo :cry: Doktorka nám dala 2 masti a léky a má to na střídačku lepší-horší, ale tak jak to má teď je to nejhorší! V úterý jdeme na testy. Mě se to jako atop. nezdá. Nemůže to být něco jiného? Mi se taky udělal podobný flíček na ruce, tak jsem ji radši odhlásila ze školky, ale přítel a syn nic nemají, tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
15.4.11 10:28

A tady zblízka. Nemůže to být zánět kůže nebo nějaká mykóza?

• Citovat
  • Upravit
10048
15.4.11 10:37

Ty jo to vypadá dost divně, atopik-nejsem si jistá, herpes to není, zvláštní že to má kolem těch očiček…dělali stěry? Co na to máte? kortikoidy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 10:41

Jo nějakou korti. mast dělanou a Locoid a tablety Zyrtec. Nedělai ji nic, protože jsme nebyly objednané :cert: na vyšetření jdeme v úterý.

Já vím, že tady mi neřeknete co to je, ale já už jsem z toho tak zoufalá, že pořebuju cokoli slyšet…chápeš :cry:

• Citovat
  • Upravit
10141
15.4.11 10:51

Teda to vypadá ošklivě, nemá k tomu třeba teplotu? Že jí nevyšetřili, protože nebyla objednaná :cert: ? Ty máš něco podobného? Bych to asi nevydržela a dojela do nemocnice na „kožní pohotovost“, nevím jak se tomu říká. Každopádně držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 10:56

Nic ji není. Je čilá, zdravá, ukecaná… Jo taky mě lechtala myšlenka zajet s ní prostě do nemocnice…jenže 2 kožní doktoři se schodli na tom, že je to atopický ekzém a s tím v nemocnici nic neudělají, že… Jenže čím dál víc začínám mít dojem že to atop. není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9053
15.4.11 10:58

Já myslím, že by to klidně mohl být atopák..my ho máme taky, ale v menší míře.

Dostali jsme na něj namíchaný krém v lékárně a hodně se to zlepšilo¨.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.4.11 11:03

No to je fakt, že s atopickým ekzémem teď v nemocnici nic neudělají :nevim: . Jestli tobě se to rozjede na té ruce taky, tak bych určitě jela. Já vůbec netuším co to je. Držím palce, ať se to brzy zlepší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.4.11 11:46

Ahoj, náhodou taky řeším vyrážku u naší malé. Diagnostika je o to těžší, že má atopák, takže včera nám v Motole řekli na 90 % neštovice, ale jak jsem tak prohledávala net, tak jsem narazila na impetigo a přijde mi, že je to podobné tomu, co má tvoje holčička na obličeji. Zkus si projít fotky na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek