Alergie na sperma a cysta

14
20.3.22 15:16

Alergie na sperma a cysta

S partnerem se o miminko snažíme cca rok. Minulý týden jsme byli na vyšetření na ivf klinice ve Zlíně. Kompletní výsledky ještě neznáme, ale údajně mi vyšly vyšší hodnoty na alergii na sperma. Na nic jiného alergická nejsem. Žádné příznaky alergie jsem nikdy po sexu nezaznamenala. Jediné s čím mám problém je cysta u vchodu do pochvy.. To ale předpokládám, že s tím nemá nic společného. Máte někdo zkušenost s takovou alergii? Dá se léčit a popřípadě čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3749
20.3.22 16:15

@Elka1898 myslim, že nejde o alergii, ale o vyssi NK bunky, ne? Mas tyhle výsledky z imunologie, že? O NK bunkach je tu nespočet diskuzi. Z mé zkušenosti, podle mě ti daji prednison, což jsou kortokoidy, budes brat prášek denne a po 3 mesicich půjdeš na kontrolu a vlastne můžete pak pocit zcela přirozeně. Jen doporucuju po 3 mesicich si opet zajit na krevní testy, protože moje tělo si třeba na léky po čase zvykne a po x měsících mám zase vysoké hodnoty. Da se to léčit i ne kortokoidy, ale ty kortokoidy je vždy to první, co navrhnou a je to tak v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.22 17:09

@suzka1 doktorka mi řekla, že jde o alergii a výsledky jsem dostala z ivf vyšetření. Na imunologii mě neposlali.. A do toho mám teda ještě náznak polycystických vaječníků, což asi neznačí nic dobrého že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.3.22 17:30

@Elka1898 tak to bohužel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
5.5.22 21:22

@Elka1898
Jak ti zjistili tu alergii na sperma? Jedna se urcite o alergii nebo pouze zvysene protilatky proti spermiim?
Ja mela zvysene protilatky a cysty na vajecniku a otehotnela jsem z IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí