Bolesti při sexu, zkusili jste nějakého odborníka?

Anonymní
19.3.22 21:02

Bolesti při sexu, zkusili jste nějakého odborníka?

Dobrý večer,
mám při sexu bolesti, po sedmi letech partnerství to došlo do stavu kdy už skoro sex nemáme protože se mu prostě vyhýbám. Byla jsem u několika gynekologů (někteří si dokonce říkali i sexuologové) a jediné co mi řekli bylo „vzrušit se a případně mazat“.
Jenže to nepomohlo, bolesti jsou stále stejné, při vnikání, při styku, hluboko i mělko, bolí bodá, škrábe, občas mám pocit že tam mám kudlu né penis.
A doktoři stále melou svoje „nic vám není pořadně mažte“ přitom mi neudělali ždáný pořádný vešetření a nedokážou mi pomoci od neustále infekce (což bude asi jeden z kamenů úrazu, protože když ji mám rozjetou v době návštěvy gyndy tak tam kolikrát řvu bolestí).

Takže dokážete doporučit nějakého odborníka který je ochotný se mnou zaobírat, vyšetřit, prohmatat případně poslat na další vyšetření?

Mám úžasnýho chlapa, ale bez sexu to se mnou asi do konce života nedá a když jsem mu řekla že si může klidně najít „kámošku“ tak řekl že nechce že chce se mnou.
No a pkdyž se nám povede míz normálně sex tak bychom konečně mohli začít přemýšlet o mimču.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.3.22 21:15

Hele to je na psychoterapii, ideálně takovou, která pracuje s tělem.

Vaginismus, který nejspíš bude na pozadí tvých problémů je psychický sympom.

Lidi kteří mají relevanntí, akreditovaný výcvik jsou zde v adresáři

https://www.biosynteza.cz/…sychoterapii#…

vyhla bych se všem kněžkám bohyním a podobných zázrakům.

Ohledně zánětů najdi nějakého příčetnéh gynekologa, který to bude řešit a ne bagatelizovat - na kontakty se poptej zde https://www.facebook.com/…213234476631

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 21:40

Vím o čem mluvíš, zažila jsem to taky…trvalo to snad 3-4 roky. Manžel se do ne nemohl mnohdy ani dostat, sex mě hodně bolel a byla jsem z toho už hotová! Gynekolog mi taky nepomohl! Rady jsem dostává stejné :) Pak to časem nějak naštěstí přešlo a teď úplně v pohodě! Myslím si, že jsem to tenkrát měla i hodně v hlavě, vše přešlo po dětech…asi jiný starosti :D
Držím palce

• Citovat
  • Upravit
4159
19.3.22 21:51

Muze to byt endometrioza nebo mas s partnerem skryty problem a tvoje telo tak reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.3.22 22:26

Jo, znám to. Žádnej vaginismus, nepotřebuješ sexuologa, jen dobrýho gynekologa. Tohle je následek opakovaných infekcí a poškozené sliznice v pochvě. Z mé vlastní a bolestné zkušenosti ti můžu doporučit sexuální půst aspoň 3měsíce. Během té doby používat 3× týdně vyplachy rosalginem a zavádění kapslí s bakteriální mikroflórou. Sedací koupele s řepíkem a kontryhelem, aby se poškozená sliznice mohla vyhojit a obnovit. A taky je fakt super cvičení, co pomůže prokrvit malou pánev. Orientální tanec, hormonální jóga nebo mojžíšová.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.22 21:41

@Ou
jo na léčitelky a zázraky na počkání já nejsem, už takhle pomřelo (na můj vkus) dost známých co léčili rakovinu drahejma kapkama a seancema :/
díky skupinu zkusím se tam přidat, vypadá to slibně, na fb jsem něco takového hledala, ale taková slova mne nenapadla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex