KET duben 2022

211
18.3.22 14:14

KET duben 2022

Dobré odpoledne ženy,
dnes jsem dospěla k názoru, že v následujícím cyklu zkusíme další KET. Zakládám diskusi k vzájemné podpoře. U nás jde o 3. embryotransfer, tak doufáme, že do třetice všeho dobrého… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
20.3.22 15:27

Nikdo se ke mě nepřidá? 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
20.3.22 18:52

Já byla v pátek na ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.22 06:44

Ahooj, tak me ceka taky v dubnu KET cekame na vysledky PGT-A embryjek.. a na MS a zacinam stimulovat na rizeny KET🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.3.22 07:17
@Domca1111 píše:
Ahooj, tak me ceka taky v dubnu KET cekame na vysledky PGT-A embryjek.. a na MS a zacinam stimulovat na rizeny KET🤗

Skvělý, už jsem se bála, že v tom zůstanu sama :mrgreen: Také čekám na MS každým dnem a KETy mívám také řízené Estrofem a Utrogestan a tentokrát paní doktorka zkouší Clexane, tak uvidíme. To testování máte z jakého důvodu? A jdeš poprvé?

Příspěvek upraven 21.03.22 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.3.22 15:25

Já od 04.04. začínám stimulaci a jdu na druhé IVF ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.3.22 16:37

@michaelas2010 kdy planujete testovat? Take jsem byla v oatek na KETu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.3.22 18:03

Ahojte, nevadi, ze sa chystame na KET az v kvetnu? nenasla som zatial taku diskusiu, tak ak mozem, rada by som si tu s vami skratila cakanie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
21.3.22 21:09

@Xoxoo možná Sobota neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.3.22 21:49

@veronelka20 taky picham clexane, ale ten mame doporuceny skrz genetiku😊 mam po 3 potratech a pani doktorka nechtela udelat transfer bez genetiky..
ale mam dobre zpravy dneska odpoledne prisli vysledky a 2ze3 jsou zdrave a jedno se musi konzultovat s genetikem takze jakoby vsechny 3 se mohou transferovat🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.3.22 07:05
@Domca1111 píše:
@veronelka20 taky picham clexane, ale ten mame doporuceny skrz genetiku😊 mam po 3 potratech a pani doktorka nechtela udelat transfer bez genetiky..
ale mam dobre zpravy dneska odpoledne prisli vysledky a 2ze3 jsou zdrave a jedno se musi konzultovat s genetikem takze jakoby vsechny 3 se mohou transferovat🙏🏽

To je skvělý :srdce: My testovaná embrya nemáme, ale říkala jsem si, že pokud nakonec budeme muset jít do dalšího IVF, tak už je asi necháme otestovat. Ale pořád tak nějak doufám, že to nebude potřeba, ještě nám zbývají dvě zmrazená embrya. Chtěli jsme víc dětí, ale kdoví, jestli se nakonec dopracujeme aspoň k tomuto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.3.22 07:07
@clori píše:
Ahojte, nevadi, ze sa chystame na KET az v kvetnu? nenasla som zatial taku diskusiu, tak ak mozem, rada by som si tu s vami skratila cakanie :)

Samozřejmě :palec: Na květen je asi ještě na diskusi brzo, já jsem se taky divila, že tu není žádná k dubnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.3.22 07:54

@veronelka20 to mas pravdu, este je skoro :) aj pre mna je to daleko, ked priprava na KET zacne az pri druhej MS. teraz cakam este na tu „prvu“. mam sa zaciatkom cyklu objednat na kontrolu, dostanem protokol a lieky a s dalsiou MS ideme na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.3.22 08:08

Holky nemate nekdo nejakou zarucenou radu jak vyvolat ms? Jsem po biochemickem tehu a vcera jsem mela termin a nedorazila.. rada bych uz stimulovala😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.3.22 08:10
@Domca1111 píše:
Holky nemate nekdo nejakou zarucenou radu jak vyvolat ms? Jsem po biochemickem tehu a vcera jsem mela termin a nedorazila.. rada bych uz stimulovala😍

Tohle já jsem řešila před posledním KET v lednu, čekala jsem ji už v prosinci a přišla až o x dní později a teď jsem na to nějak zvlášť nespěchala a příšla o pár dní dřív… prostě nám to dělá schválně. :lol: Obecně se říká že červené víno, horká vana, sex… ale já teda myslím, že to moc nefunguje. Jinak u mě to vypadá, že zítra by se to mohlo rozjet :mrgreen:
Jinak po biochemku mi přisla taky dost pozdě, jednou jsem měla cyklus snad 53 dní 8o

Příspěvek upraven 22.03.22 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital