Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clori no uvidim spis si myslim ze byl anovulacni cyklus a proto se ta mrcha louda🤭
Ahoj holky, já byla na ketu také v pátek, u nás již pátý ket, tak je to očekávání čím dál menší ![]()
Jinak držím všem pěsti ![]()
Ja po biochemickem, i po zcela nevydarem KETu vzdycky mela ten nasledujici cyklus dlouhy, az ted ne. Takze me to az tak neprekvapuje. Je to k vzteku, kdyz na to clovek ceka ![]()
Příspěvek upraven 29.03.22 v 12:35
Ahojky holky, tak utrogedtan zabira dnes zacinam spinit🙏🏽 😂 byla jsem u dr dneska aby se koukla jak to semnou vypada.. a napsala mi zpravu pro okresni spravu aby mi prodlouzili nemocenskou.. tak jsem to dnes vypsala a odnesla, tak jsem teda zvedava co mi prijde🙏🏽
@Domca1111 drzim palce, nech ti to odklepnu 🤞
a hlavne, nech sa MS co najskor rozbehne ![]()
@clori dekuji tak snad se to do zitrka rozjede🙏🏽 Bricho me boli silene
@Domca1111 no v tomto pripade super, vyzera to, ze je MS fakt na spadnutie ![]()
Ahoj…
Koncem února jsme byli na 1.IVF… ze 7 folikulů jsem měla 4 vajíčka, tři oplodnili..Jedno zavedli, neúspěšně… Dvě dali do mrazáku… Jedno ukázkové, jedno horší kvality, máme je v jedné „slámce“..
V pondělí jdu na konzultaci před Ketem… Ale váháme, jestli si nechat vložit obě… Prý by nejspíš další zamrazeni nezvládlo…
A ještě otázka… Na kolik vás KET vyšel?
Děkuju za rady…
Držím palce..🍀
@Briverka píše:
Ahoj…
Koncem února jsme byli na 1.IVF… ze 7 folikulů jsem měla 4 vajíčka, tři oplodnili..Jedno zavedli, neúspěšně… Dvě dali do mrazáku… Jedno ukázkové, jedno horší kvality, máme je v jedné „slámce“..
V pondělí jdu na konzultaci před Ketem… Ale váháme, jestli si nechat vložit obě… Prý by nejspíš další zamrazeni nezvládlo…
A ještě otázka… Na kolik vás KET vyšel?
Děkuju za rady…
Držím palce..🍀
Za me radsi vlozit nez nechat zlikvidovat… Jinak v Reprofitu jsme za KET posledne platili 10 500 Kc a od ledna zvedli cenu na 11 500 Kc.
@Domca1111 píše:
@clori dekuji tak snad se to do zitrka rozjede🙏🏽 Bricho me boli silene
no vidis, tak slava, to ti na ten duben krasne vyjde
Na socialce to bude snad v pohode, urcite nejsi jedina takova… a jak to pak budes mit pripadne s materskou?
@Briverka záleží do jakého centra chodíš. Ceny za KET jsou různé. U Apolináře platím za Ket 5.500kc, za posledních 8.mesicu jsem měla 4 neúspěšné (2* potrat, a 2* se nechytlo), teď mě čeká poslední ☃️️
@Domca1111 můžu se Tě prosím zeptat, s čím marodiš?
@veronelka20 no tak spineni predtalo tak nevim no😂 🤷🏽♀️ Ale bricho me boli teda silene
@Briverka ja platim v Reprofitu 11 500KČ ale dr nám dava 2000 slevu tak 9 500