Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domca1111 píše:
@clori chci se zeptat tech 600mg utrose se ma dat najednou nebo behem dne?😂
Kolik je to kulicek?
Tak dej pak vedet, jestli to zabralo. Ja o tom teda neslysela, ale dava to smysl, tak snad to bude fungovat ![]()
@veronelka20 Děkuji ![]()
Pravda, kdy jdeš na ket a ke komu chodíš? Já k Mudr. Tokareva.
@nenala my chodime u nas na SK - teraz Gyncare Nitra. predtym sme chodili do bratislavskeho Iscare.
@nenala píše:
@veronelka20 Děkuji
Pravda, kdy jdeš na ket a ke komu chodíš? Já k Mudr. Tokareva.
Ja k ni chodim taky 😁 No ted 4. jdu na ultrazvuk a uvidime, ale podle protokolu to vypada na 11.-13.4. ![]()
Ahoj,
V dubnu mě čeká také KET - poslední zamraženy embryo… Mám za sebou 4 neúspěšné KETy
Příspěvek upraven 27.03.22 v 10:16
@veronelka20 ja mam progesteron besins 200mg takze 3 kulicky budu zavadet dneska vecer.. cekala jsem ze se ms rozjede ale vubec 🤷🏽♀️
@veronelka20 Super, už se Ti to blíží. Držím pěsti. Já jdu ko 12.4.
@Eva Šantín Ahoj, moc držím palce, ať poslední embryo klapne ![]()
@Domca1111 daj potom vediet, kedy sa MS uracilo prist ![]()
@Eva Šantín moc drzim palce
vies uz aj zhruba termin, kedy by to mohol byt KET?
ja som na 13.4. objednana na kontrolu pred MS. ak bude vsetko ok, dostanem protokol, lieky a cakame na MS.
@clori děkuji… Myslím, že KET vyjde na 6.4.,teď nově užívám i Prednison tak uvidíme…
@clori dam vedet zatim to vypada ze asi nedorazi a ja budu muset k dr pockam dva dny a ve stredu budu volat dr.. tohle se mi jeste nikdy nestalo abych mela 8 dni zpozdeni🤦🏽♀️
Holky jeste otazecka je u biochemickeho 6ti nedeli? To by jinak odpovidalo 🤷🏽♀️
@Domca1111 ahoj, já jsem to měla stejně, čekala jsem, abych mohla na ket a ms nikde. Nakonec mi píchli injekci a do týdne dorazila.
Po biochemickém šestinedělí není.
@nenala silim uz😭 zkusila jsem zavest ten progesteron pockam do stredy a jinak budu volat dr
@Domca1111 vydrz po progesterone aspon do piatku. tak rychlo neucinkuje ani vyvolavacka - agolutin.
a mala si hcg potvrdene uz s 0 hodnotou?