KET duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
22.3.22 08:11
@clori píše:
@veronelka20 to mas pravdu, este je skoro :) aj pre mna je to daleko, ked priprava na KET zacne az pri druhej MS. teraz cakam este na tu „prvu“. mam sa zaciatkom cyklu objednat na kontrolu, dostanem protokol a lieky a s dalsiou MS ideme na to :)

Původně jsem to taky plánovali a květen, ale já mám dlouhé cykly, to bych asi nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.3.22 08:14

@veronelka20 no me klepne ja vzdy pila tonic a pak se mi rozjela ms tak si koupim dneska velka flasku a vypiju ji a snad ta mrcha dorazi😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.3.22 09:37

@Domca1111 fyzicka namaha v oblasti brucha, kupel, sex. alebo vyvolavacka. alebo v domacich podmienkach by to malo fungovat so 600mg jednorazovou davkou utrosu. ak mas. mne to raz pomohlo :D ale telo aj musi byt pripravene odmenstruovat. hlavne netlac n pilu, nechaj telo vklude. da ti vediet, kedy je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.3.22 09:42
@veronelka20 píše:
Původně jsem to taky plánovali a květen, ale já mám dlouhé cykly, to bych asi nedala :mrgreen:

ja mam relativne normalne, ale uz sa v duchu trasiem, ci nebudem mat z toho natesenia 50-dnovy anovulak. ale uz som sa nastavila, ze nebudem do toho zasahovat, ak sa to stane. zbytocne ma to rozhodilo, ked sa mi to stalo pred IVF aj pred KET a chodila som do CAR jak na klavir. uz som bola skor podrazdena, ked zacali tie cykly, ked bola stimulacia a potom aj priprava na KET. a teraz sa chcem tomu vyvarovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.3.22 11:29

@clori urcite dorazi az dorazi.. jen me trapi ze uz nemam moc casu na konci dubna mi konci podpurci doba nemocenske tak jsem to tak nejak chtela stihnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.3.22 11:31

@michaelas2010 a máš nějaké priznaky, citis neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.3.22 12:17
@Domca1111 píše:
@clori urcite dorazi az dorazi.. jen me trapi ze uz nemam moc casu na konci dubna mi konci podpurci doba nemocenske tak jsem to tak nejak chtela stihnout..

viem, ze sa mi to takto od klavesnice lahko pise, ale skus sa menej na to upinat. ked budes sama pod stresom, bude ti z toho nedajboze aj cyklus haprovat.ale uplne ta chapem, ze ti to moze skomplikovat financnu situaciu a to je tiez pekne naprd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.3.22 12:23

Inak, ake vitaminy a doplnky pred KET aj po uzivate?
Ja mam teraz este celkom slusnu zbierku vitaminov - B-komplex, samostatnu klasicku listovku, vit. C, D3, zelezo, zinok, omega3 a pridala som dnes este magnezium. Okrem magnezka uzivam vsetko dlhodobo s mensimi prestavkami. Postupne sa mi minaju stare zasoby, tak tie uz douzivam. A po KET si chcem nechat len listovku (klasicku vymenim za metylovanu, kvoli MTHFR), omega3, D3 a asi necham aj zelezo a magnezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.3.22 13:17

Já užívám Femibion 1, předtím Chytré miminko 1, teď přemýšlím, co si koupím za 14 dní až mi dojde krabička, ale asi zůstanu u toho Femibionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.3.22 13:18
@Domca1111 píše:

a ty jsi teď na nemocenské? Nebo ti končí ochranná lhůta? Chápu, že tyhle věci člověka zbytečně stresují :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
22.3.22 15:04

@Xoxoo jen jsem dost unavená ale může být po praskach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.3.22 15:24

@michaelas2010 unavena jsem tez, hlavne na vecer to na me pada, a pak v noci nemuzu stejne spat :zed: Jeste jsem se neodhodlala, kdy mam :roll: zkusit prvni testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.3.22 15:35

@veronelka20 ja jsem na nemocenske uz rok a ted v dubnu mi ma koncit podpurci doba rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
22.3.22 17:34

@Xoxoo já zkusím o vikent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.3.22 08:53
@Domca1111 píše:
@veronelka20 ja jsem na nemocenske uz rok a ted v dubnu mi ma koncit podpurci doba rok..

Tak to je nepříjemný, to bys musela před komisi? Jinak já už zítra začnu zobat Estrofem (moc se těším, nedělá mi moc dobře) a 4.4. jdu na ultrazvuk. Tak jsem zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí