KET duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
17.4.22 17:38
@DagmarStodulky píše:
To zni jako tehotenske priznaky. Kolikaty den po transferu jsi?

Prave mi prijde, ze na ty je prave jeste brzo, zacalo to uz treti den po tranaferu blastocysty, tj. 7DPO. Furt se to tak strida, jsem desne nafoukla, dnes pet dni po KET, tak uvidime, mozna rano zkusim test. Jinak te tu vitam a moc drzim pesti, vypada to slibne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.4.22 17:41

@Domca1111 Tak co vcera a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 20:57
@veronelka20 píše:
Prave mi prijde, ze na ty je prave jeste brzo, zacalo to uz treti den po tranaferu blastocysty, tj. 7DPO. Furt se to tak strida, jsem desne nafoukla, dnes pet dni po KET, tak uvidime, mozna rano zkusim test. Jinak te tu vitam a moc drzim pesti, vypada to slibne :kytka:

Nafoukla muzes byt z Progesteronu, jestli beres. Ja mela 3DP5DT a 4DP5DT takove male krece v podbrisku, asi tim uhnizdovanim, ale pry vsechny priznaky mohou byt i diky hormonum, ktere bereme. Beres neco? 7DP5DT a 8DP5DT den uz by na testu neco videt melo byt, pokud se zadarilo. Drzim palce. :kytka: Z jakeho kraje jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.4.22 21:08
@DagmarStodulky píše:
Nafoukla muzes byt z Progesteronu, jestli beres. Ja mela 3DP5DT a 4DP5DT takove male krece v podbrisku, asi tim uhnizdovanim, ale pry vsechny priznaky mohou byt i diky hormonum, ktere bereme. Beres neco? 7DP5DT a 8DP5DT den uz by na testu neco videt melo byt, pokud se zadarilo. Drzim palce. :kytka: Z jakeho kraje jsi?

Taky si prave myslim, ze je to vsechno z tech leku, no uvidime, beru Estrofem a Utrogestan a picham si Clexan. No u prrdchozich neuspesnych pokusu jsem vzdy ctvrty den zacala krvacet a byl konec, ted zatim nic. Tak nevim, co si o tom myslet. Jestli spolehat na to, ze mi leky menstruaci nedrzi nebo to muze byt pokazdy jinak… Jinak jsem z jizni Moravy 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.4.22 21:49

@veronelka20 vcera ket probehl bezproblemu.. vcera me bolel silene podbrisek a dneska uz nic tak tezko rict🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.22 00:29

Cauky devcata, muzu taky k vam? KET mam naplanovany na 22.4., stimulovany cyklus (estrofem/aspirin/amelgen). Bude to nas 3ti, tak mam smisene pocity. Jinak taky v Reprofitu v Brne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 00:59
@briel píše:
Cauky devcata, muzu taky k vam? KET mam naplanovany na 22.4., stimulovany cyklus (estrofem/aspirin/amelgen). Bude to nas 3ti, tak mam smisene pocity. Jinak taky v Reprofitu v Brne. :)

Muzu se jen zeptat na co berete Aspirin? Ja beru 3× denne Utrogestan a Estrofem, protoze jsem meka nizkou sliznici delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 01:04
@veronelka20 píše:
Taky si prave myslim, ze je to vsechno z tech leku, no uvidime, beru Estrofem a Utrogestan a picham si Clexan. No u prrdchozich neuspesnych pokusu jsem vzdy ctvrty den zacala krvacet a byl konec, ted zatim nic. Tak nevim, co si o tom myslet. Jestli spolehat na to, ze mi leky menstruaci nedrzi nebo to muze byt pokazdy jinak… Jinak jsem z jizni Moravy 😁

Kolikaty den jsi po trasferu? Kolika denni jsi mela embryo? Kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.22 07:01

@DagmarStodulky to abych pravdu rekla nevim, neptala jsem se, ja mivam sliznici nad 7mm a pry je to tak vporadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 07:18
@DagmarStodulky píše:
Kolikaty den jsi po trasferu? Kolika denni jsi mela embryo? Kdy budes testovat?

Dnes jsem sesty den, mela jsem petidenni blastocystu. Test zkusim zitra rano. Zatim je pro me dobre znamemi, ze nekrvacim, ale nevim, jestli to neco znamena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 07:20
@briel píše:
Cauky devcata, muzu taky k vam? KET mam naplanovany na 22.4., stimulovany cyklus (estrofem/aspirin/amelgen). Bude to nas 3ti, tak mam smisene pocity. Jinak taky v Reprofitu v Brne. :)

Vitej :mrgreen: Tak budeme na tebe myslet, do tretice vsechno dobreho :* Ke komu chodis do Reprofitu? Jinak ja mela taky uz treti, tak nejak doufam, ze posledni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.4.22 07:54

Já jdu na KET 26.4. Dneska mi doktorka nabídla místo utrogestanu Amelgen, jen je tam prej vyšší doplatek, nevíte o kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.4.22 07:56

Dobre rano holky, muzu se k Vam pridat? :) Ted 11.4. jsme meli druhy KET. V breznu byl prvni, ale ten bohuzel nedopadl, bylo to biochemicke tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.4.22 07:57

@Mersi123 ahoj, ja doplacela za amelgen 890,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 08:06
@Simik1987 píše:
Dobre rano holky, muzu se k Vam pridat? :) Ted 11.4. jsme meli druhy KET. V breznu byl prvni, ale ten bohuzel nedopadl, bylo to biochemicke tehotenstvi.

Vitej, drzime pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital