Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunicko2222 píše:
@DagmarStodulkyAhojky gratuluji
![]()
![]()
Muzu se zeptat jaký jsi měl KET jestli v nativu nebo v rizenem cyklu?
Děkuji za odpověď
Dekuji. Je to muj 2 transfer. Prvni transfer cerstveho embrya byl minuly rok v nativu a myslim, ze tam nebyl ani zablesk ducha. Pri tomto druhem transferu KET beru Utragestan a Estrofem 3× denne, kvuli nizske sliznici.
@Simik1987
Dekuju.. U nas se na krev nechodi, v pripade pozitivniho tt az mesic po KETu na utz
. Ale ja cely dnesek po tom odpo testu prorvala a zitra testovat snad radsi ani nebudu ![]()
@Vcela4 tak pokud chceš mít jistotu tak jedine zajít na krev jako samoplatce. Ale ta intenzita te čárky muže být ovlivněna třeba i tím ze si před tím hodně pila nebo tak…takže bych se tím zas nestresovala, ze je trochu slabší. Případně zkusit za dva dny a tam pak uvidíš rozdíl.
@Mersi123 presne skrz toto jsem sla take dnes na krev, abych vedela co a jak ![]()
@Vcela4 aahaaa,to mate jine teda. U nas se 14 dni po transferu chodi na krev a pak jeste i dalsi tyden krev pro kontrolu. Jak puse Mersi123, jestlo chces mit jistotu, tak si skoc na krev. Stoji to cca 230,– a do par hodinek mas vysledek. Ja dnes byla v 9:30 a ve 13:30 uz me cinkal telefon s vysledky
Aha tak teď nevím jestli mám jít do toho nativu nebo ten řízeny ![]()
Už jsem měla v roce 2021 řízeny a nevyšel nebyl ani duch nic.. ![]()
Holky, tak dnes mozna jiskricka nadeje. Na testu,,neco'' je, i manzel to vidi 🤣 Tak uvidime, dnes 9.den.
Dobre ranko holky😊test dneska 5. den po KET vypadá to nadějně🙏🏽 ❤️️
@veronelka20 @Domca1111 no holky mam z vas radost
drzte zitra pesti
Ahojky ano je to tam tiše gratuluji
![]()
A muzu se zeptat měla jsi KET v nativu nebo řízeny?
Díky za odpověď
@Domca1111 u nas to bylo takto (5 rano,5vecer a 6 den) dnes jsme 10 dni po KET a carky tam jsou silne
druha fotka 6,7,8,9,10 d po KET
@Slunicko2222 vzdycky jsem mela rizeny a vzdy se embryjko chytlo.. sice to pak nedopadlo problem byl jinde😊
@Simik1987 jeeee tak to je skveleee moc gratuluji❤️️ Ja mam sileny strach aby bylo vse v poradku po 3 ztratach