Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Putučka tak snad to jsou příznaky. Já jsem teď 24 hodin po ET takže na příznaky je ještě hodně brzy
@Putučka v den transferu jsem citila v podbrisku takove zvlastni pichani/dloubani pak nic a od 5 dne po ket mi bylo blbe od zaludku a trosku jsem citila prsa😊 7 a 8 den po ket jsem spinila
@Boo01 dekujiii❤️️ Drzim palce a tesim se pak na fotecky testu😊 😊 ✊🏽
@Domca1111 píše:
@Boo01 dekujiii❤️️ Drzim palce a tesim se pak na fotecky testu😊 😊 ✊🏽
Doufám, že budou jako Tvoje.
![]()
@Domca1111 super, to vypadá krásně ![]()
U mě dnes KET tak jsem zvědavá jak dopadne tentokrat. Vidím ze se nás tu čerstvě po transferu sešlo dost ![]()
Holky tak ja taky testnu s vama v patek
jsem dnes 4 den, rano jsem se vzbudila s tim, ze urcite dorazila ms, bolelo me bricho.. prsa taky ale to uz tak tyden pred transferem - to je progesteron/estrofem. @Domca1111 Parada! ![]()
@Putučka ja delala od 2.dne,ale to jen z duvodu, ze me uz v te dobe zacalo byt spatne 🤷 takto to bylo u nas: carka se zacala od 4.dne stupnovat
Vsem, ktere mate cerstve po transferu drzim pesticky, at mate na testikach 2 carky
![]()
@Nikoušek1234 píše:
@Putučka ahoj já byla včera na ET a testovat bych chtěla začít v pátek. To by tam mohlo už něco být, dnes jsem si dělala test, jestli mám ještě hormony a byl negativní, takže hormony už by měly být z těla pryč. Budu ti držet palce aby jsi tam našla // čárky
Neblazni. To budes 4DP5DT. To je moc brzo a zadelas si na probdele noci. Testni v pondeli. To uz budes 7DP5DT a bud tam neco bude nebo to proste nevyslo.
@Domca1111 píše:
Holky tak ja dnes 10. Den po KET takto🙏🏽 ❤️️
Gratulace
To vypada vyborne ![]()
@Nikoušek1234 píše:
@Putučka tak snad to jsou příznaky. Já jsem teď 24 hodin po ET takže na příznaky je ještě hodně brzy
Embryo se implantuje 3 a 4 den po KET. Mela by si mit takove jemne bolesti v podbrisku jako pred menstruaci. (s tim, ze KET je den 0). 5 den po KET by mela byt implantace dokoncena, priznaky v podbrisku by mely odeznit. Ja si delala test 7DP5DT a jediny priznak, ktery jsem tu chvili citila byla citliva prsa. Pamatuji se, ze jsem se jich drzela, kdyz jsem cekala na carku na testu a byla tam az po 5 minutach. Blby je, ze jestli beres hormony, tak pry vsechny tyto priznaky mohou byt z nich. Hodne stesti ![]()