Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domca1111 píše:
@briel je to masakr ja jsem zrala na psychiatra uz… no uvidime v pondeli i kdyz uz ted vim ze ta pruhledna kulicka byl gestacni vacek.. tak ted cekat jestli bude hcg klesat a timto pro nas boj o miminko konci..
Ach nee.
Co je to dneska za den… Kdyby to nevyšlo, tak už do dalšího pokusu nepůjdete?
@Boo01 a co ty? Ja testnu jeste rano ale moc tomu nedavam..
@Domca1111 ja premyslim prubnout to zas prirozene, tam jsem se aspon dockala dvou carek pokazde normalne.. vy muzete jenom asistovane?
@Boo01 mame jeste dva snehulaky ale pritel dnes rekl ze tohle byl posledni transfer, ze me nechce videt jak se trapim…
@briel my jsme uplne v poradku, ale nikdy se nam za 4 roky nepodarilo pocit prirozene🤷🏽♀️ Takze neverim tomu ze by se to nekdy v budoucnu podarilo..
@Domca1111 tak my mame jeste taky mrazacky ale po tech nezdarech a dopovani hormonama si rikam, ze to telo si ted necim proslo a treba je pohnojino
napriklad po prirozenem biochemku jsem hned dalsi cyklus otehotnela (co sice nedopadlo ale tam byl bohuzel o chromozom navic a skoncilo to pro nas v 13tt.. po tomhle jsem si rekla, ze preziju snad asi uz vsechno.. tim ale chci rict, ze mam pocit, ze uz kdyz zobeme a zavadime vsechno mozny.. zapojila bych zkusebne prirodu, ta nekdy dost prekvapi a neni co ztratit..
U mě špatný. Test negativní.
Já nemám ani jeden vejcovod. Máme ještě jednoho mrazáčka, ale strašně se bojím, že to nevýjde ani s ním. Tolik pokusů a vždy něco špatně…
@Boo01 nechas si udelat jeste nejake vysetreni? Ono taky zalezi od veku.. do 35 je pry vetsi sance, ze se uchyti, i kdyz me to zacina pripadat jako alchymie pro pokrocile 🤷♀️
@briel píše:
@Boo01 nechas si udelat jeste nejake vysetreni? Ono taky zalezi od veku.. do 35 je pry vetsi sance, ze se uchyti, i kdyz me to zacina pripadat jako alchymie pro pokrocile 🤷♀️
U mě je problém, že mě se i chytne, ale pak za čas konec… Už mám hematologii, endokrinologii, imunologii, alergologii, genetiku… Všude něco malého našli. Prý samostatně ok, ale dohromady se mi to sčítá. Jsem jak chodící lékárna…
@Boo01 ja za chvili budu uz i chodici zaznam neuspechu a lekarnik.. 🤦♀️
@briel píše:
@Boo01 ja za chvili budu uz i chodici zaznam neuspechu a lekarnik.. 🤦♀️
Co bych dala za jeden úspěch.
Jsem už tak unavená a vysílená…
@Boo01 ahooj, nic moc😔 nekrvacim ale spinim jasnou krvi😔 myslim ze to dobre nebude..
zkousela jsem jeste test rano a prijde mi csrka slabne..
prvni foto- vcerejsi ranni test, prostredni vcerejsi vecerni, a posledni ranni dnesni
Druha foto- vcerejsi ranni test, spodni dnesni ranni test😔
@Domca1111 píše:Vypadají stejně, jen jsou ty proužky uz
@Boo01 ahooj, nic moc😔 nekrvacim ale spinim jasnou krvi😔 myslim ze to dobre nebude..
prvni foto- vcerejsi ranni test, prostredni vcerejsi vecerni, a posledni ranni dnesni
@Domca1111 píše:
![]()
Nevidět ten odpolední, tak vypadají ty ranní stejně. Neměla jsi ráno víc naředěnou moč? Pokud krvácení ústava, je malá naděje. ![]()
Budeš mít zítra výsledky krve hned?
@Boo01 budou az odpoledne kolem 14hod… krvaceni ustava ted uz jen spinim.. ale vcera to krvaceni nebylo ani hodinu… prave jsem nepila ale byla jsem v noci curat… chtela jsem zkusit jeste test odpoledne nebo vecer ale nevim jestli sezenu kdyz je svatek😔
@Domca1111
Obchody otevřené jsou. Lékárna u nemocnice musí mít otevřeno…