Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boo01 to netusim dr nic na utz nevidela🤷🏽♀️ Rekla ze je to bud ms a nebo to proste jen krvaci.. ale kdyz delala utz tak mi rekla ze mozna se naznacuje gestacni vacek ale ze si neni jista ze nevi… a myslim ze ta prihledna kulicka co ze me vysla byl gestacni vacek😔
@Domca1111 píše:
@Boo01 to netusim dr nic na utz nevidela🤷🏽♀️ Rekla ze je to bud ms a nebo to proste jen krvaci.. ale kdyz delala utz tak mi rekla ze mozna se naznacuje gestacni vacek ale ze si neni jista ze nevi… a myslim ze ta prihledna kulicka co ze me vysla byl gestacni vacek😔
Je mi divný, že pokud by něco způsobilo vypuzení váčku, že by se menstruace zastavila. Potrat nezastavíš. To bude nějaké krvácení a váček to nebyl. Třeba to fakt ještě bude dobrý.
@Domca1111 píše:
@briel asi to je spatne zacala jsem dneska silne krvacet… takze je to asi ztracene
To mi je moc lito. Jela si na pohotovost?
@Domca1111 píše:
@Boo01 mame jeste dva snehulaky ale pritel dnes rekl ze tohle byl posledni transfer, ze me nechce videt jak se trapim…
Tak kdyz uz mate ty dva snehulaky, tak by byla skoda jim nedat sanci. Transfer je preci ok. Nejhorsi byl ten odber vajicek. Kamaradce vyslo az posledni embryo ze ctyr. A ma dnes krasnou 5 letou Matildu, kopii sama sebe.
@Domca1111 píše:
Takze Dr v deloze stale vidi gestacni vacek. Kolik embryi ti transferovali. Je mozne, ze druhe embryo se pustilo a porad tom je to prvni?
@DagmarStodulky no rikala ze se naznacuje ale zevi ze si neni jista.. transferovali jsme jen jedno embryjko
@Boo01 taky je mi to prave divne no necham se prekvapit zitra😔
@Domca1111 píše:
@Boo01 taky je mi to prave divne no necham se prekvapit zitra😔
🤞🏻 🤞🏻 ❤️️
@briel píše:
@Boo01 nechas si udelat jeste nejake vysetreni? Ono taky zalezi od veku.. do 35 je pry vetsi sance, ze se uchyti, i kdyz me to zacina pripadat jako alchymie pro pokrocile 🤷♀️
Jak jsi na tom? Testovala jsi?
@briel píše:
@Boo01 ju, krasna bila 💁♀️ 🤦♀️ Co ty?
Úplně stejně 🥺
. Zítra si zavolám, zda můžu na krev dříve, abych zbytečně nebrala hormony…
@Boo01 presne takhle jsem se dohodla, ja jdu na krev uz zitra..
@briel píše:
@Boo01 presne takhle jsem se dohodla, ja jdu na krev uz zitra..
Zkusím zavolat brzo ráno a třeba to půjde taky ještě v pondělí. Jak ti je? Říkám si, že radši konec teď, než za pár týdnů opět v nemocnici. 🥺 Pomůže to ale jen na chvíli. 😞