Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boo01 ja uz jsem spis pripravena na chvili klidu, moc kavy, tatarak, vino a nejaky ten sport/masaz/wellness, musim se dat psychicky do klidu, brecet a vztekat se mi nepomuze 🤷♀️ Jinak fyzicky se citim porad stejne celych 9dni.. jak ty?
@Domca1111 to me mrzi Domi
strasne moc.. nevzdavej to jeste uplne i s tema mrazackama, sle spis si zkus ted odpocinout a chvili zkusit myslet na neco jineho - cokoliv, hlavne si nedovol uplne klesnout na duchu ![]()
@briel bohuzel tohle byl posledni transfer.. ted to skripe i mezi nami ve vztahu takze se uz priklanim k variante ze pujdeme od sebe…
@Domca1111 píše:
@briel bohuzel tohle byl posledni transfer.. ted to skripe i mezi nami ve vztahu takze se uz priklanim k variante ze pujdeme od sebe…
Nedělej závěry v tomhle těžkým období…
Já se taky s manželem pohádala kvůli tomu, co se stalo, co dál. Chtěl rozhodnout teď, kdy s pokusy skončíme, co bude dál, zda dárkyně, dárce… Pro mě je teď nemyslitelné říct, že třeba zkusíme poslední KET a pak už jen dárci. Je to pro mě těžké připustit, že bych nemohla mít vlastní dítě.
Co mi říkal, tak je pro něj strašně těžký stát jen tak vedle, nemoct to jakkoliv ovlivnit. On cítí tak velkou bezmoc. Stejně jako já. Je těžké pro všechny. ![]()
@briel píše:
@Boo01 ja uz jsem spis pripravena na chvili klidu, moc kavy, tatarak, vino a nejaky ten sport/masaz/wellness, musim se dat psychicky do klidu, brecet a vztekat se mi nepomuze 🤷♀️ Jinak fyzicky se citim porad stejne celych 9dni.. jak ty?
Jsem jak na houpačce. Chvíli dobrý, pak zase ne. Mít tak více času…
Fyzicky mě trápí jen histaminová intolerance, kterou mi estrogeny zhoršují. Není mi prostě nic… Vím, že mám pomůže čas a moct na chvíli na všechno zapomenout. To máš pravdu.
@Boo01 @Domca1111 ted nema smysl resit vztah, mame to tak kazda, s odstupem casu, kdyz nas ti chlapi taky uvidi usmat se, taky zapomenou, ja furt neco delam, bud pracuju, varim, ctu, nebo sjizdim netflix.. taky me mistama chyti rapl, smutek a buh vi co jeste to nebudu lhat… ale tak nejak uz tyhle stavy zname doma oba.
@Boo01 mam to taky podobne, nechci myslet uplne dopredu, nemam na to moral, neumim zatim jeste uplne pochopit, ze by to neslo i kdyz samozrejme vim, ze dopadnout to muze jakkoliv
@Domca1111 To je mi hrozne lito, Domi
U me taky neuspech a nejspis uz konec s pokusy.
Ahoj holky, tak na krev jdu zítra. Dneska 10. den a úplně bílo. ![]()
@Boo01 ja uz jsem byla, test uz jsem si ani nedelala, vysledky budou odpoledne
@briel píše:
@Boo01 ja uz jsem byla, test uz jsem si ani nedelala, vysledky budou odpoledne
Mě dělala vofuky recepční, že to může být brzo… Takže zítra a výsledky až pozítří. ![]()
@Boo01 mozna ten den pomuze, ale myslim, ze 0 by to byt 10.den nemelo, a kam do CARu chodis?
@briel píše:
@Boo01 mozna ten den pomuze, ale myslim, ze 0 by to byt 10.den nemelo, a kam do CARu chodis?
U mě to je skoro jistota, že to nevyšlo. Pozdní test je vždycky průšvih. Být někdo říká, že to tak měl, tak pak dodá, že to ale později skončilo. 8. den je mezníkem, kdy to ještě může být ok. Samozřejmě jsou výjimky.
Příspěvek upraven 21.11.23 v 12:50
@Boo01 hele cetla a slysela jsem vse mozne, treba, ze se blbe hormony uvolnuji do moci atd.. ale to je spis vyjimka.. ja jsem mela dva krat 10.ty den bilo a zazrak se nekonal, takze predpokladam, ze do te party nepatrim 😏
@briel píše:
@Boo01 hele cetla a slysela jsem vse mozne, treba, ze se blbe hormony uvolnuji do moci atd.. ale to je spis vyjimka.. ja jsem mela dva krat 10.ty den bilo a zazrak se nekonal, takze predpokladam, ze do te party nepatrim 😏
Asi tak bych to taky řekla. Mě se naopak uvolňuje hcg do moči až moc brzy. Měla jsem pozitivní už 4.den po ET. Sledovala jsem jak mizí ovitrelle. Bylo pryč už druhý den.