KET duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3659
27.4.22 17:25
@Domca1111 píše:
@briel o to je to pro me horsi kdyz vidim pozitivni test a pak prijde tohle…
No nezbyva nic jineho nez cekat a modlit se 🙏🏽

Co Ascorutin? Dává se na krvácení, nevím jak na špinění. Zkus trošku vitamínu C. Ne víc než denní doporučenou dávku. Pomáhá zastavení krvácení. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.4.22 17:53

@Domca1111 prave mas nadeji, vidis, ze se tam neco udalo, a ze si se zase posunula, telo zareagovalo, vim, ze jako utecha ted nic moc ale jeste je nadeje. Ja byvam spis sklamana z toho, ze je to vzdycky ta stejna pisnicka beze zmeny :( @Boo01 ja uz mam v sobe tolik hormonu a vitaminu, ze uz to nebudu lamat pres koleno.. co ma byt bude nakonec, jsi moc hodna, dik za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
27.4.22 18:16

@Boo01 beru a i presto spinim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
27.4.22 18:24
@Domca1111 píše:
@Boo01 beru a i presto spinim..

:hug:
Držím palce, aby to přešlo a bylo to ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
27.4.22 19:24

@Boo01 dekuji❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.22 20:12

Ahoj holky, chci se zeptat prosím nemáte nějaká zkušenost s pálením mocaku? Občas.. Cytologie mi vyšla čistá a moč taky. Ale prostě někdy cítím pálení už nevím co s tím. Mám před ivf ale doktorka prostě tam nic nevidí.

• Citovat
  • Upravit
3659
27.4.22 21:25
@Nikoušek1234 píše:
@Boo01 jo takhle, já zasadila mrkev pro králíka, a jarní cibulku s ředkvičky, jenže těch jsem nasyoala tolik vedle sebe, že z toho budou asi stvůřičky :D na bylinky mi manžel stloukl vysoký truhlík, to mám ráda, když vařím, že si to můžu natrhat čerstvé ;)

Na ředkvičky, kedlubny a mrkev dojde zítra. Manžela jsem ukecala, že mi pomůže s hlínou. :* No, ještě že je máme. Já jen budu dělat ďůlky. Díky, že jsi napsala o těch ředkvičkách. Asi bych dopadla stejně. Takhle budou výstavní. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.22 22:26
@Domca1111 píše:
Holky tak dnes jsem zacala uplne spinit az mi to prislo ze zacina ms a podbrisek boli jako na ms…
Volala jsem do centra a rekli mi, ze je to pry uplne v pohode kdyz je to jen po utreni ze to muzu spinit klidne do 12tt… ale ze nesmi ze me jit hrudky… holky ja jsem tak na nervy ze uz od obeda brecim😩sestricka mi rekla ze to mam pustit z hlavy no moc se to neda…

Snaz se co nejdrive jit na UTZ, abys mela jistotu, ze je zarodek v deloze. Ja jsem takto taky zacala krvacet bez hrudku (byl to spis vodovy vytok s krvi) po pozitivnim testu minuly rok, jeste me sousedka premluvila, abych pro jistotu jela do nemocnice na pohotovost a nakonec z toho bylo mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
27.4.22 23:13
@DagmarStodulky píše:
Snaz se co nejdrive jit na UTZ, abys mela jistotu, ze je zarodek v deloze. Ja jsem takto taky zacala krvacet bez hrudku (byl to spis vodovy vytok s krvi) po pozitivnim testu minuly rok, jeste me sousedka premluvila, abych pro jistotu jela do nemocnice na pohotovost a nakonec z toho bylo mimodelozni.

@Domca1111
Já měla u mimoděložního čerstvou červenou krev. Nebylo to hnědé špinění. Měla jsem ho dvakrát. 11. den po KET je ještě brzo, aby to krvácelo… Takže v klidu. :hug: Na kdy jsi objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.4.22 07:13

@Boo01 2.5. Jdu terve na krev a od krve za 14dni ultrazvuk to do te doby skoncim v blazinci😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.4.22 07:23
@Domca1111 píše:
@Boo01 2.5. Jdu terve na krev a od krve za 14dni ultrazvuk to do te doby skoncim v blazinci😩

Pořád špiníš? Je docela časté, že těhotné špiní ve dnech, kdy mají mít menstruaci. Některé i krvácejí. To by časově u tebe tak odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.4.22 09:00

@Boo01 uz zase nespinim je to vzdy chvilkove ale vcera to bylo moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.4.22 10:42
@Domca1111 píše:
@Boo01 uz zase nespinim je to vzdy chvilkove ale vcera to bylo moc

Vím, že je to těžké, zkus věřit, že to bude ok. :srdce: Moc ti držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.22 17:37
@Boo01 píše:
@Domca1111
Já měla u mimoděložního čerstvou červenou krev. Nebylo to hnědé špinění. Měla jsem ho dvakrát. 11. den po KET je ještě brzo, aby to krvácelo… Takže v klidu. :hug: Na kdy jsi objednaná?

Takto jsem tenkrat popsala prubeh meho mimodelozniho tehotenstvi, kazdy to ma asi jinak. Myslim, ze podle moji slabe progrese me uz v diskuzi predtim nekdo upozornoval, ze by to u me mohlo byt mimodelozni.

Holky, tak ja jsem dnes 6+2 tydnu. Lezim v nemocnici kvuli mimodeloznimu tehotenstvi. Uz tu jsem 3 dny a zarodek nemohli najit. Az dnes na velkem ultrazvuku sesli se tam vsichni doktori a hledali, kde to muze byt. Radsi pockali na primare, ktery se vracel z obeda. Stary primar to tam prosmejdil vaginalnim ultrazvukem a nasel zarodek v levem vejcovodu. (Takze docela nahoda. Taky me mohl mlady doktor poslat domu s potratem v 6 tt) Na malem ultrazvuku predtim nic nevideli. Nemam bolesti, jen hodne krvacim od vcerejska. Oni si mysli, ze se toho telo snazi zbavit. Budto zarodek nejak vypadne do delohy a odplavi se s krvi nebo je pry i moznost, ze se vstreba ve vejcovodu. Hlavne aby mi ted zacal klesat hcg. Pri prijmu jsem mela hcg 732 a den pote uz 650. Tim by ten zarodek uz nemel rust. Snad se to obejde bez operace. 🙏 Posilam moji progresi tehotenskeho testu. Carka celkem kolisa a to byl jasny naznak. Nejakym holkam tady na foru se ta progrese vubec nelibila a rikali mi, jestli to neni mimodelozni. DPO = days post ovulation. AF = menstruace (ktera neprisla) BLOOD male krvaceni, kvuli kteremu jsem puvodne sla do nemocnice, kde se mi krvaceni poradne rozjelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
28.4.22 18:31
@DagmarStodulky píše:
Takto jsem tenkrat popsala prubeh meho mimodelozniho tehotenstvi, kazdy to ma asi jinak. Myslim, ze podle moji slabe progrese me uz v diskuzi predtim nekdo upozornoval, ze by to u me mohlo byt mimodelozni.Holky, tak ja jsem dnes 6+2 tydnu. Lezim v nemocnici kvuli mimodeloznimu tehotenstvi. Uz tu jsem 3 dny a zarodek nemohli najit. Az dnes na velkem ultrazvuku sesli se tam vsichni doktori a hledali, kde to muze byt. Radsi pockali na primare, ktery se vracel z obeda. Stary primar to tam prosmejdil vaginalnim ultrazvukem a nasel zarodek v levem vejcovodu. (Takze docela nahoda. Taky me mohl mlady doktor poslat domu s potratem v 6 tt) Na malem ultrazvuku predtim nic nevideli. Nemam bolesti, jen hodne krvacim od vcerejska. Oni si mysli, ze se toho telo snazi zbavit. Budto zarodek nejak vypadne do delohy a odplavi se s krvi nebo je pry i moznost, ze se vstreba ve vejcovodu. Hlavne aby mi ted zacal klesat hcg. Pri prijmu jsem mela hcg 732 a den pote uz 650. Tim by ten zarodek uz nemel rust. Snad se to obejde bez operace. 🙏 Posilam moji progresi tehotenskeho testu. Carka celkem kolisa a to byl jasny naznak. Nejakym holkam tady na foru se ta progrese vubec nelibila a rikali mi, jestli to neni mimodelozni. DPO = days post ovulation. AF = menstruace (ktera neprisla) BLOOD male krvaceni, kvuli kteremu jsem puvodne sla do nemocnice, kde se mi krvaceni poradne rozjelo.

Bohužel ani normálně rostoucí testy nejsou 100% vodítkem. Já jsem měla po ivf úplně normální rostoucí testy. 😕 Jediné, čím se lišily od těhotenství v děloze bylo, že jsem měla první pozitivní test později.
První mimoděložní bylo po normálním početí. Dle MS byl duch 4+6. Na gyn jsem šla 7+0. Bez bolesti, bez špinění. Můj gyn má velmi dobrý UZ, tak embryo našel v levém vejcovodu. Za hodinu už jsem byla v nemocnici, hcg 1068. Večer jsem našla trochu čerstvé červené krve. Druhý den ráno zákrok, hcg bohužel nevím.
Druhé bylo po ivf. Duch 9. den po ET. Na UZ jsem byla 5+1, hcg 998. V děloze nic neviděl, nezdálo se mu projasnění vpravo. Objednal mě za týden. Zase bez bolesti, bez špinění. Za dva dny trochu červené krve. Jela jsem na pohotovost. Už našli mimoděložní vpravo. Hcg 3050. Ještě ten večer zákrok.
Takže já bych ze své zkušenosti řekla, že kdykoliv je čerstvá červená krev, tak bezodkladně řešit. Je to fakt nebezpečné. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí