Jaký doporucite ovulační test?

Anonymní
20.3.22 12:36

Jaký doporucite ovulační test?

Ahoj holky, prosím s jakou značkou ovulacnich testu mate nejlepší zkušenost? Zvazuji Dr max, a nebo GS, ale nechám si poradit :* A ještě dotaz - kdy začínáte testovat a jak často? Přijde mi, že jsem buď vždy ten správný okamžik propasla a nebo mi ty testy nefungují :think: :D
děkuji a všem krásný první jarní den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
20.3.22 12:51

Já jsem vyzkoušela spoustu testů, ale že by byli některé lepší nebo horší jsem nezaznamenala. Kupovala jsem v Maxu. Ohledně testování záleží na délce tvého cyklu. Pokud je těch 28 dní, je ovulace cca kolem 14 dne. Já ji teda měla potvrzenou kolem 10 dne. Nesmíš testovat ráno z ranní moči. Nejlépe později dopoledne nebo odpoledne. A testovala jsem 2× denně. Ta hladina se zvedne třeba i na pár hodin, takže ráno můžeš být negativní, večer pozitivní a ráno zase negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.3.22 12:54

Livsane z Benu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.3.22 12:57

Ahoj mě se osvědčily tyto.
https://www.benu.cz/…-prouzky-7ks?…

Jinak jak a kdy začít testovat je v příbalovém letáčku hezky popsané. Mě se osvědčilo testovat každý den kolem 10-11 hodiny. Nemá se používat první ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.22 13:51

Livsane z Benu ale nejspolehlivější jsou za mě digitální Clear blue, pohodlné, přesně určily den ovulace, kterou mě následně potvrdil i MUDr na ultrazvuku. Až na tu cenu testu, ta je hroziva…
Cykly dlouhé 34, 35 dní, ovulace většinou kolem 18,19 DC.
Testuji zpravidla od 13,14 DC, aby jsme něco neprosvihli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital