Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem 5.den po aplikaci ovitrelle. Pro zajímavost jsem si udělala těhotenský test a vyšla jen 1 čárka, ani žádný duch, takže test zcela negativní. Asi hloupý dotaz, ale chci se zeptat, vstřebalo se mi to vůbec do těla? Dr.mi navíc injekci aplikovala do ramene, tak mám strach. Přikládám foto.
Dala bych tomu jeste cas, nekdy si uhnizdeni dava na cas
at se povede
@Anonymní píše:
Dala bych tomu jeste cas, nekdy si uhnizdeni dava na casat se povede
Tak teď se dívám a nakonec ten duch tam přecejenom je, to mě trošku uklidnilo. ![]()
Určitě, mně Ovitrelle taky mizelo hodně rychle, myslím, že už jsem měla pidi pidi ducha dokonce 3. den. V caru jsem musela dělat test hned ten den, aby se vidělo, že jsem to dobře aplikovala. Ale tobě to dělala dr, takže to bych se nebála vůbec.
@Anonymní píše:
Dala bych tomu jeste cas, nekdy si uhnizdeni dava na casat se povede
Zakladatelka nemyslí těhotenství, ale správnou aplikaci injekce Ovitrelle, která obsahuje hcg.
Ahoj holky mám dotaz. Mam dve delohy a s pritelem se snažíme spontánně o mimi. Jsme po různých vyšetření i pritel a skoro vse mame v poradku. Doktorka mi nasadila Metypred, Dostinex a Emelgen. 7.3. jsem si píchla Ovitrelle. Dnes jsem 13 den po a stale mam ducha stejného na TT. Myslíte, ze uz by to mohlo byt tehu? a nebo je to temi leky? dekuju
@Veronika1886 ano to ja vim, prave na to reaguju. Sestra mela stejnou a opravdu po aplikaci musela pockat asi 6 dnu, nez se ji carka ukazala ![]()
@Terka1108 jsem na tom skoro stejně jako ty. 5.3. Ovitrelle a 7.3. IUI takže jsem 13 dní po a testy mám jasně negativní. Injekce se mě držela 11 dnů. U tebe to ale vidím nadějné a držím palce!
my si dáme ještě profuk vejcovodů, a ještě jedno IUI a pak huraa na IVF
@Michaela99 tak to je skoda 🤦🏼♀️. Na profouknuti jsem byla, levá deloha je hypoplasticka, ale v pohode. Ovulovala jsem právě do te leve tak doufam, ze kdybych nahodou byla tehu ze to nebude problem.
Tobe preju hodne stesti😊 😊
Zkusím obnovit diskuzi..
Jsem dnes 6 ty den po apl. Ovitrelle. Všude píšou, jak měli několik dní ducha na testu ještě 10 dní. A já nic. Ani duch ani nic. Nicméně mě od včerejška poboliva podbrisek. Měl někdo negativni test i takhle brzo?
@Terka1108 no beres metypred na imunitu, dostinex na prolaktin a progesteron, tak to nevim, jestli mas Vse v poradku
![]()