Zdravím, ráno jsem se probudila s oteklou levou části obličeje, mám ale oteklé i víčka, tvář je červená a horká, mírně cítím bolest od spánku kolem ucha a k čelisti do toho jsem docela dušná a občas pokašlávám (vlhký kašel) vím že od hlenů může být zánět ucha, nemáte nekdo zkušenosti, ja to nikdy neměla a ráno jak jsem otekla, jsem myslela, že mám alergickou reakci na něco, ale postupně mi začaly další priznaky, tvář mám citlivou jako bych si přeležela pri spaní nebo dostala pořádnou facku. tak mě jen zajímá jestli nekdo nemel neco podobného
Zdravím, ráno jsem se probudila s oteklou levou části obličeje, mám ale oteklé i víčka, tvář je červená a horká, mírně cítím bolest od spánku kolem ucha a k čelisti do toho jsem docela dušná a občas pokašlávám (vlhký kašel) vím že od hlenů může být zánět ucha, nemáte nekdo zkušenosti, ja to nikdy neměla a ráno jak jsem otekla, jsem myslela, že mám alergickou reakci na něco, ale postupně mi začaly další priznaky, tvář mám citlivou jako bych si přeležela pri spaní nebo dostala pořádnou facku.
tak mě jen zajímá jestli nekdo nemel neco podobného