Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupuju často a nic takového o změnách jsem nikde nečetla ani neslyšela žádnou paniku ale díky no ![]()
@JayLee píše:
jses v tej Ali celorepublikovej FB skupine?tam ta panika byla docela na dennim poradku a hodne lidi prestalo i objednávat posledních 14 dnu
neee
objednávám sama nikdy jsem se nikoho na nic neptala, to je na fb?
Děvčata nevím, ale manželovi teď zadrželi desku do notebooku co mu odešel. a vložili tam papír a tam je psáno:
clo bude vyměřováno a vybíráno v jakékoli výši. V ČR nebudou nadále uplatňpvány limity ve věci nezaúčtování a nesdělování částak cla do 10 eur.
můžete mi to tedy někdo přeložit do češtiny?
Ahojky snad někdo poradí chci objednat nějaké oblečení pro syna má 122cm bude mu velikostně oblečení které píšou 130cm? Sedí to nebo mám vzít ještě větší? Díky
@tehulka001 já dycky beru tu velikost jakou zrovna má
věčinou podtim inzerátem sou tabulky na kolik cm to odpovídá…
@Kriss Tina Na tabulky jsem koukala jen mám strach aby to opravdu sedělo většinou jsem četla že se má brát o dvě čísla větší aby to sedělo ale nevím jestli to platí i u dětských velikostí dceři jsem objednávala z Wish lacláčky velikost 95 a sedí jí to teď akorát a má 74cm proto se ptám zda to opravdu sedí nebo vzít radši větší
@tehulka001 tak přečíst recenze… já vždycky beru velikost jakou zrovna kupuju i tady v obcodech a je mu to kolikrát i velký, to samí když beru sobě…
@cecetka Ano, mě už přišlo 10 zásilek
a na cestě jsou další (já vím, jsem blázen
)
@tehulka001 já mám velikost M a když jsem si objednávala šaty, tak jsem si vzala normálně M a sedí perfektně
ale chce to číst ty tabulky atd. Ale já se spíš řídila těmi feedbacky (nevim jak se to píše přesně) a tam lidi zasílají fotky už zboží, oblečení, co mají doma a kolikrát to tam mají na dítěti a vždy tam je psaná velikost a hodně tam píšou věk dítěte nebo výšku, díky tomu jsem se hodně řídila i při koupi těch šatů ![]()
@Didciiikk píše:
@cecetka Ano, mě už přišlo 10 zásileka na cestě jsou další (já vím, jsem blázen
)
A posta to skutecne dodala jen tak? Protoze na svych strankach pisou neco jineho???