Alimenty - co dělat když je bývalý neplatí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
15.4.14 13:54
@Anonymní píše:
@Keyllah Dělá v české firmě, kde jim výplaty posílají tak, aby je měli už 13. na účtu, taky mi každý měsíc píše sms, kde požaduje číslo účtu, takže si to ani neumí zapsat, je to bordelář :nevim:

Dobře, ale píšeš 13. Když to blbě padne na víkend může to být třeba i 15…ale to je jedno. Tak je bordelář, prostě bych počítala s tím, že peníze budu mít na účtu 20. a vždy když něco takového napíše, tak bych se smála. Ono, chápu, že to může být k vzteku, ale když si to tady pročteš, tak jsi na tom ještě hodně dobře. Radila bych nevrtat, ať se ti to nevymstí. A dál si mysli něco o bordelářích :-)) hlavně klid, ty se nenervuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.14 13:57

Děkuju Vám za pomoc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8.3.17 12:16

Dobry den, muj ex mi posila vyzivne i o ctrnact dni -mesic pozdeji.Jak se muzu branit. Dekuji V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.17 12:25

No kamarádce poradila na socialce, ze to muze dat k soudu exekuci. Pokud ma dane soudem, ze ma platit k 25temu, tak to tam musi v ten den na ucte byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32487
8.3.17 12:45
@kdochcekam píše:
Nijak.Když nebude chtít, nebude platit vůbec. Zkus nejlépe smírčí cestu. Poprosit zdvořile o včasné platby aslužebníček, klaním se.

To je asi vtip, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32487
8.3.17 12:49
@veronickha píše:
No kamarádce poradila na socialce, ze to muze dat k soudu exekuci. Pokud ma dane soudem, ze ma platit k 25temu, tak to tam musi v ten den na ucte byt.

Může. A vůbec to netrvá dlouho. Pár dní se ještě dá, ale měsíc zpoždění? Hele, pokud by to bylo jednou, dvakrát, ještě bych zkusila v klidu na něj, že pokud nezačne platit pravidelně, dávám exekuci. Pokud by to nepomohlo, můžeš mu jí dát, samozřejmě, pokud je zaměstnanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32487
8.3.17 12:53
@kdochcekam píše:
no tak to rozhodně vtip není. To je realita.

No že neplatěj, možná, ale že bych se měla klanět, že mi je vůbec pošle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna