Alimenty a německé občanství?

836
16.1.11 10:10

Alimenty a německé občanství??

Prosím o radu. :-)
Co se stane,když se bývalý manžel ožení s Němkou a bude mít německé občanství?Jde mi o to,že mi platí alimenty..momentálně je bez práce,ale tamtamy šíří,že se má oženit.Jaký to bude mít dopad na alimenty?Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
16.1.11 11:39
monapupp píše:
Prosím o radu. :-)
Co se stane,když se bývalý manžel ožení s Němkou a bude mít německé občanství?Jde mi o to,že mi platí alimenty..momentálně je bez práce,ale tamtamy šíří,že se má oženit.Jaký to bude mít dopad na alimenty?Děkuji všem :kytka:

on tim ziska jen druhe obcanstvi, takze by se menit nic nemelo, ale myslim, ze kdyz bude mit dalsi dite, tak se muzou alimenty snizit, protoze bude mit vice vydaju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam H
1.2.12 03:31

info sňatek

DObrý den, rád bych se zeptal po jak dlouhé době od svatby s Němkou dostane bývalý manžel německé občanství? Předem díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1
1.2.12 03:53

Dobrý den,
v diskuzi jsem si všimnul,že jste uživatelce monapupp odpovídala na otázku ohledně placení alimentu když si její bývalí vezme Němku. Můžete mi prosím říct po jak dlouhé době dostane německé občanství čech který se ožení s němkou? A pokud dostane německé občanství, tak může si ponechat i to české? Předem Vám moc děkuji za odpověď. Případně kde můžu zjistit bližší info…

S pozdravem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria