Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Malej se narodil v září žádost jsem podávala v lednu a v únoru jsme měli soud, rozsudek přišel až min. týden v úterý a já nevim jestli po něm můžu vymáhat peníze už za březen, jelikož mi je neposlal.
No a od září ti nedal nic? Ani příspěvek na výbavičku? To vše můžeš žádat zpětně a stejně ti to musí dát, tak nechápu, proč ti už peníze dávno neposílá ![]()
My měli soud o alimenty v dubnu a od září už mi dával peníze, bez soudu…teda o tisícovku víc, ale dával, tak nechápu toho tvého ex. Přeci s vámi nežil a ty musíš živit vaše dítě…
No nedal mi nic, to jsme dohodnutý že zaplatí kočárek mimo soudně ale já už se s nim nemínim dohadovat.at si to nabouch, ale jde mi o ty alimenty. V pátek jsme se zhádali a řekl že to po práci vloží na můj účet a tim pádem by to tu dnes mělo být a nic, počkám do zítra a bude řev, jestli to nepřijde.
Pokud by ti měl platit 2 tis, tak ti je musí doplatit od narození syna, plus třeba kočárek…asi mu musíš trošku pohorozit exekucí, ale pokud si nejsi jistá, dojdi si k nějakému místnímu právnikovi, mě na mateřské řekl o radu 50 kč, budeš mít aspon jistotu. Udělej na právníka hezké oči, což máš a máš to třeba grátis ![]()
@Nelly 66 19.února mu stanovil soud 2000 alimenty tím pádem mu vzikl dluh 12000 od září, který mi bude splácet společně s alimenty 500 kč po dobu dvou leto to vychází. takhle je to rozhodnutý a bude mi to splácet po pětikilu…
A to 500kilo mu stanovil soud, nebo sám? No když ti nezaplatí za březen, tak mu už narůstá opět dluh k synovi. takže by ti tenhle měsíc měl dát 5 tis jestli dobře počítám
To mu stanovil soud no…protože to chtěl splácet, jelikož hotovost neměl…taky si myslim, tím pádem mu tam naroste dluh dva tisíce, jak říkáš…
Jj prostě mu šlápni na krk, nebo pohroz exekucí, řekni, že ses byla optat právníka, to funguje.
Chlapi si myslí, že je chceme oškubat my, ale spočítej si, že krom bydlení pro malou a energií musíš ještě kupovat spoustu věcí, takže tě vyjde na min 4 tis měsíčně a to je malá
Nevim co si ti chlapi myslí a péče taky není zadara. Někde byl nějaký výzkum, kolik by měla dostávat plat matka s dětma v domácnosti…Pereš, uklízíš, vaříš, jsi oporou, nemáš chv oddech…takže to dělá něco kolem 30 tis ![]()
No to určitě, hlavně že má otce milionáře bydlí u nich a k soudu přijel v kalhotách od hilfigera a košili guess
myslela jsem že mi hrábne a pak jako account manažer má 10 000 základ…ne on je sobec on prostě,,to,, dítě nechtěl, takže tak no…blbeček…raději si jde s kámošema zapařit a nemohl by se ponížit aby na ně nevytahoval dvoulitry to by se ztrapnil…jak jsem ho milovala tak je mi z něj ted na blití. Táta má kámoše právníka a já mám zase známýho na exekuci to by asi jeho otec koukal kdyby mu doma zazvonili, by ho utopil v tom bazénu co mají doma vedle obýváku! Bože já jsem tak nasraná kam jsem jen tenkrát dala oči…ještě že ten malej bude vyrůstat bez něj, než mít za vzor takovýho idiota…
![]()
No tak to ti asi dává docela teda málo, z čeho mu to počítali? Nojo holka, chceme prince a pak se z nich vyklubou parchanti, příště budeš koukat lépe, věř mi. Aspon jsme ponaučené. Já teda s ex strávila 9 let, 7 v manželství. Nikdy bych neřekla, že takový bude a bude mě tahat po soudech, přitom 7 tenkrát navrhl on
no a bral 35 tis
No prostě to má v pracovní smlouvě nakonec z něj vypadlo že to je napsaný schválně kvůli klientům aby vypadal věrohodněji, přitom je jenom asistent, takže sekretářka. I ta soudkyně se divila. Prostě ve smlouvě má 10 tisíc plus 5000 pohyblivku, takže má průměrný plat 12tis něco k tomu
asi neb tak nějak…chtěla jsem alimenty 3000 a ona že je to hodně, protože platí ještě asi 7000 nějaký úvěr…no až půjde malej do školky půjde na zvýšení. At chce nebone, žádný, že se dohodneme jak mi říkal abychom k soudu nemuseli, myslí si že jsem uplně blbá.
@Verunka26 a vis o tom, ze ma vyzivovaci povinnost i k tobe! Zajdi si za pravnikem a nech si ji sepsat! Takze by ti mel dat i 4tis
@Verunka26
Ano to je pravda, do dvou let prcka by měl platit i na tebe jako na matku
minimálně tu tisícovku by ti měl posílat…to si určitě taky nech vyměřit ![]()
Jo o tom vim, ale já to nechci, at si to nabouchá. Já už prostě ho nechci vidět, nechci o něm vědět…jinak peníze na účtě nesjou…