Alimenty - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
3.4.13 11:39

@Verunka26 ahoj kočko, ach jo, místo aby ses radovala z malého, tak se musíš zabývat blbem. Asi bydlíš u rodičů vid? Já bych mu teda pohrozila, vidět ho nemusíš a peníze bych mu teda také nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.4.13 12:08

No to já ty alimnety řešit budu, už jsem začala. ale další popotahovačky už nechci stačilo mi když jsem se po soudu psychicky zhroutila. a další soud kvůli výživnýmu na mě? ne, to at si nabouchá. U rodičů nebydlim, bydlim ve svém bytě. Dneska jsem mu psla a reakce žádná, tak jsem volala tátovi jestli by mi nepůjčil aspon na pleny a vim, že ten to tak nenechá a říkal že mu odpoledne zavolá…taky je problém v tom že bydlí 200km od nás, takže tam nemůžu ani na něj, nebo jeho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.4.13 13:39

@Verunka26
a on má zájem vídat vaše mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
3.4.13 14:19

No stejně ti nezbyde nic jiného, než na něho podat žalobu přes právníka, pokud ti peníze nepošle tento měsíc. Pak to lepší asi nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.4.13 18:39

@Nelly 66 prý můžu až po 3 měsících co nepošle…na policii podat trestní oznámení. @leene pořád tvrdí že jo ale za těch 7 měsíců ho viděl 4× a naposledy jen asi půl hodiny.Furt jen slibuje a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.4.13 14:40

Holky mám dotaz,
v polovině února jsem podala tr. oznámení, otec neplatil od října, poslední výž. a to jen část přišla v září. Takže říjen až leden, ani koruna v polovině února přišla část běžného výživného. Ted mi přišlo ze státního zastupitelstí,že věc byla odložena, neboť ve věci nejde o podezření z tr. činu, protože u podezřelého nebylo shledáno soustavné neplnění vyž. povinnosti delší než 4. měsíců po sobě jdoucích.
Jsem snad magor, že neumím počítat??? 2.2. to bylo dýl, než 4.měsíce po sobě jdoucích ne???Když má platit k 1. v měsíci. Vůbec jeho platební mortálka je šílená, občas pošle směšnou částku. Do dnes nemá zaplacen dluh, který mu nařídil soud v roce 2008,exekučně mu nemají na pěnězích co strhnout, dělá na živnost a daně nepřiznává. Jsem táák nasr… :zed:
Co s tím teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.4.13 17:33

@myska porad se s někým kdo tomu rozumí sociálka, právník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.7.16 21:15

jak je to s placením alimentů pro samozivitele?

Mám dceru v péči ale z druhého vztahu jsem získal synáčka. musim jako samozivitel platit na něho alimenty? na dceru jsem alimenty po své ex nechtěl stejně ji živí stát. jake mám možnosti nevíte někdo prosím? předem dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí