Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
taky jednou založím téma veselé:).
Mám dvě děti, rozvádím se a s manželem samozřejmě už nějakou dobu nežiji. Našel se nový vhodný partner, který má 2 krásné úžasné kluky. Takže až spolu začneme žít, budeme mít děti hned 4, přičemž plánuji, že budeme chtít za nějakých pár let také svoje společné
. Já měla přitom vždy představu max 3 potomků… Ne že by mi to teď vadilo, naopak. Kluci jsou skvělí a jsem za to ráda. Jen mi to přijde takové hezké, jak se životy dokáží o tolik změnit…
Zajímá mě, jaké máte zkušenosti vy? Vzrostl Vám počet dětí s novým partnerem také o více jak jedno?:)
Taky jsem ten případ. Mám dvě svoje, on má jedno a spolu máme dvojčata.
Já jsem nechtěla nikdy děti žádné, takže to mám za to…
![]()
To máte ještě dobré, jste taky mohli dopadnout, jak v Krok za krokem ![]()
Lakynko to je krásné
![]()
Dneska samé krásné zprávy
Já si psala odpoledne na FB s bývalou kolegyní. Jak jsem před dvěma lety z práce odcházela, hodně pila, kouřila jednu za druhou protože ji partner podváděl a donutil ji jít na potrat. Ona o miminko hodně stála, ale bylo ji 36 a měla už 2 děti 11 a 17 let. A dnes? Má milujícího chlapa, nepije, nekouří a má ve 40ti letech miminko
Psala, že nikdy nebyla spokojenější ![]()
Angua píše:
To máte ještě dobré, jste taky mohli dopadnout, jak v Krok za krokem
To je hezké=)
Chlapův brácha zkoušeli miminko… a mají trojčata… taky celkem solidní nárůst potomků ![]()
Jak to život někdy pěkně zamotá, viďte? ![]()
Já trochu opačně. Vždycky jsem chtěla 3 děti (kluky), první v 23, max v 25. Táhne mi na 30 a nemám ani jedno ![]()
5 dětí, každopádně to bude veselé
![]()
Příspěvek upraven 18.07.11 v 21:06
peggy.sl píše:
Taky jsem ten případ. Mám dvě svoje, on má jedno a spolu máme dvojčata.Já jsem nechtěla nikdy děti žádné, takže to mám za to…![]()
![]()
WW: to je krásné, aneb jak si splnit životní sen ![]()
Pomka píše:
Jak to život někdy pěkně zamotá, viďte?
Já trochu opačně. Vždycky jsem chtěla 3 děti (kluky), první v 23, max v 25. Táhne mi na 30 a nemám ani jedno
5 dětí, každopádně to bude veselé![]()
Příspěvek upraven 18.07.11 v 21:06
Právě, že život si dělá co chce, takže nezoufej, kdo ví…
A držím palečky ![]()
Ahoj-tak mě s novým partnerem přibyl jeden uzlíček. A to jsem říkala,že třetí dítě nikdy. A kor v mým věku. Jo jo, nikdy neříkej nikdy
Oba jsme moc chtěli spolu mimčo a vyšlo nám to téměř okamžitě
Minutet: to si to teď jistě vychutnáváš plnými doušky a za chvilku budou třeba i vnoučátka, viď;). To je taky pěkný:). A ještě si budou děti hrát:D.
Vychutnávám-je to naprosto jiné,než za mlada
Kdo váhá s pozdním těhotenstvím,neví oč přichází-vřele doporučuji
A s těmi vnoučaty nestrašit ![]()
Minutet: nestraším, jen píšu možnou realitu:D. Z vlastní zkušenosti:D.
A jak jste připravovaly své děti na nového partnera a jeho děti?:D
Lakynka píše:
Minutet: nestraším, jen píšu možnou realitu:D. Z vlastní zkušenosti:D.A jak jste připravovaly své děti na nového partnera a jeho děti?:D
Lakynko, to je docela zajímavý dotaz
Zase z druhého pohledu
Můj přítel své dítě ještě na mě nepřipravil (chodíme spolu 3 roky). Jeho dítě jsem viděla jen jednou, jinak se vzájemně neznáme. Vím, jsme „raritka“, samotné mi to nepřijde normální, ale myslím, že tahle otázka vrtá nejspíš hlavou právě mýmu chlapovi.
Pomka: tak to já vím, že on svý kluky na tetu připravil, aby nebyl sám a oni to pochopili. A už mě jim i představil. Zatím ale ne tak, že se máme rádi atd… Na to je čas jistě. Já svým dětem akorát říkala, že tatínek si někdy najde nějakou tetu, kterou bude mít hodně rád a já si najdu strejdu, kterýho budu mít taky hodně ráda a on mě. A že je budou mít strejda i teta rádi
…
Nic lepšího mě nenapadlo:D. Syn mi to odkýval, že je to v pořádku:D. Řekl, že strejda bude velikáááánskej
(tak to nevím, jak moc si představuje, každopádně jsem to pochopila tak, že to bere).
Pak je tu ještě otázka určité „rivality“ mezi novými sourozenci:D.