Kde hledat nového partnera!

458
16.7.11 17:32

Kde hledat nového partnera!

Neporadíte, kde hledat nového partnera. Zkoušela jsem seznamku, ale tam chodí jen sami uchylaci a zamindrakovaní. Najít nekoho slušného pro život je moc složité. Třeba poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
16.7.11 17:35

Jsi pekna zenska, jaktoze o tebe jeste zadnej fesak nezavadil? :kytka: co zkusit chat? Treba tam nebudou jen uchylaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
16.7.11 17:39
daska31 píše:
Neporadíte, kde hledat nového partnera. Zkoušela jsem seznamku, ale tma chodí jen sami uchylaci a zamindrakovaní. Najít nekoho slušného pro život je moc složité. Třeba poradíte?

já jsem příklad toho, že výjimka potvrzuje pravidlo. Našla jsem si partnera právě na seznamce. Sešla jsem se před tím se dvěma „exempláři“ a ani jeden nebyl nějaký divný nebo úchyl. Jen jsme si nějak nepadli do oka. No a do třetice všeho dobrého… po dvou měsících jsme začali bydlet spolu.. teď máme za sebou roční výročí :srdce: a příští rok plánujeme mimi :mrgreen: takže přeci jen bych ještě ty seznamky nezatracovala.. jen jsem pro to co nejdříve se sejít…žádné dlouhé dopisování… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.7.11 17:52

ja sem poznala taky pritele pres seznamku.Potkali jsme se na badoo loni kolem zacatku prosince,v lednu sem otehotnela a ted cekame holcicku a mala bude drive na svete jak mi budeme slavit rok spolu.
takze urco bych zkusila nejake seznamky.A uchylaci sou dnes vsude,ale najdou se i normalni chlapi. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.11 17:54
daska31 píše:
Neporadíte, kde hledat nového partnera. Zkoušela jsem seznamku, ale tma chodí jen sami uchylaci a zamindrakovaní. Najít nekoho slušného pro život je moc složité. Třeba poradíte?

Já se seznámila na chatu a bude to už 4 roky, co jsme spolu. Chodit na diskuze a určitě se někdo natrefí…a na seznamce Štěstí.cz jsou myslím taky diskuze :think: a nemyslím, že na seznamce jsou jen zamindrákovaní úchyláci :-)

• Citovat
  • Upravit
382
16.7.11 17:59

Ja sa tiež radím k výnimkam, svojho priateľa som stretla práve na jednej zoznamke a o mesiac budeme mať svadbu a na Vianoce sa nám narodí trpaslík :lol:

Ono samozrejme, že som ho nestretla ihneď, hľadala som takmer dva roky, mala som šťastie na všelijakých týpkov a takých, čo si chceli iba užiť - už-už som to chcela vzdať, až sa nakoniec podarilo.

Takže môjho pohľadu zoznamku netreba hneď odmietať, aj tam sa dá niekoho nájsť.

Neviem, nepoznám Ťa. Čo Ťa baví? Čo tak zájsť na nejakú akciu - niečo čo Ťa zaujíma. Alebo niekoho spoznať cez kamarátov? Poznám dvojicu, ktorí si nikoho nemohli nájsť, nakoniec sa obaja prihlásili do nejakej turistickej skupiny a tam sa zoznámili - to je tiež jeden z príkladov ako prísť k partnerovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
16.7.11 18:06

Taktéž jsem vyjímka, poznali jsme se s přítelem přes net a už je to 6let, co jsme spolu. A úchyl to sice je, ale to v jeho případě není na škodu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.11 18:12
Erian píše:
Taktéž jsem vyjímka, poznali jsme se s přítelem přes net a už je to 6let, co jsme spolu. A úchyl to sice je, ale to v jeho případě není na škodu :lol: :lol:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
23847
16.7.11 18:39

Nejsou jen ty slušné pro život, aby člověk pohledal, ale i na seznamkách jsou. Bohužel, net už dávno není výběrové médium, proto se na něj dostane každý úchyl. Zkus nějaké specializované seznamky podle svých zájmů. Třeba katolíci, farmáři, údajně maj seznamky na svých stránkách. Ostatní zájmové skupiny nevím, ale to neznamená, že neexistují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.7.11 18:40

Anebo napiš, jakého muže si představuješ a třeba tady někdo bude mít nezadaného kamaráda :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.7.11 18:44

já jsem tehdy odpovídala na inzerát v novinách a nyní jsem zatím šťastně vdaná 8 let a máme 7 letou dcerku
takže zkusit nějaké noviny(já jsem zkusila noviny SPIRIT)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.7.11 19:32
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Erian píše:
Taktéž jsem vyjímka, poznali jsme se s přítelem přes net a už je to 6let, co jsme spolu. A úchyl to sice je, ale to v jeho případě není na škodu :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
16.7.11 19:52

Taky jsem si jista, ze na seznamkach se mimo zamindrakovanych a uchylaku najdou i normalni fajn chlapi. Nicmene napadlo me, ze pokud se ti ozyva jen tahle jedna sorta lidi…nemuze byt treba chyba ve formulaci toho tvyho inzeratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.11 19:56
Sepishka píše:
Taky jsem si jista, ze na seznamkach se mimo zamindrakovanych a uchylaku najdou i normalni fajn chlapi. Nicmene napadlo me, ze pokud se ti ozyva jen tahle jedna sorta lidi…nemuze byt treba chyba ve formulaci toho tvyho inzeratu?
:lol: to může být pravda, třeba tam má zakladatelka napsáno- hledám pořádného kance a nám to tají :-D
  • Citovat
  • Upravit
2401
16.7.11 19:56

Aby sis to spatne nevykladala…myslela jsem to tak, ze treba ten inezrat vyzniva moc stroze, obecne, neosobne a chybi mu neco, co by zaujalo vetsi skupinu chlapu, protoze ti nejvetsi zoufalci se chytaji na vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí