Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to bych taky brala,pokud něco tak zázračného existuje!
anonymní H.
Kapky z kotvičníku nebo maralí kořen. Povzbudí to celkově energii a jako vedlejší účinek i tu sexuální. A je o tom tady mraky diskusí, tak pohledat. ![]()
Řekla bych, že takové tablety se asi neprodávají. Sexualita žen je složitá, je souhrnem spousty faktorů psychického rázu. Pokud to chceš zlepšit, měla bys být odpočinutá, jak psychicky, tak fyzicky, spokojená atd. atd., což se s malým dítětem dost těžko realizuje. Můžeš mít taky vysoké hodnoty prolaktinu (zvlášť, jestli kojíš) a ten apetit snižuje. Radila bych víc zapojit do péče partnera, nechat mu dítko na pár hodin pravidelně a dojít si třeba na cvičení, na masáž, prostě se odreagovat a aby taky tatínek pochopil, z čeho jsi třeba unavená ![]()
Kotvičníkové kapky pomáhají, ale bohužel mnohem víc chlapům, znám několik holek, které je vyzkoušely a na ně nepůsobily, kdežto na chlapy všechny i na toho mýho a to jsem fakt nevěřila, že by mohlo ![]()
Ale za zkoušku člověk nic nedá
Jen bych si dala pozor na kojení, to bych asi s ničím neexperimentovala, pokud to není léčivo doporučené lékařem a schválené pro kojící matky.
Manžel teď od kamaráda koupil Mladý ječmen a moc si ho chválí, má hromadu energie a není vůbec unavený a je fakt, že i chuť se mu zvedla a to o dost
A vím, že ječmen se může i při kojení, naopak to prý pomáhá na různé vyrážky, atopáky apod. Ovšem je to dost drahý a výsledek nejistý ![]()
Kotvicnik, ale caj, kapky mi prisly dost slabe. Zkousela jsem osobne nekolik let pred tehu.
Jinak ten jecmen je zazracny na unavu - mne pomohl od spanku pres den pri praci + skole.
Takze pokud je nechut hodne spojena s unavou, jecmen bude lepsi, ale pila jsem ho v kombinaci s chlorellou.
ähoj, tak ja ty kotvicnikove kapky a caj take na manzela vyzkousim
pak vam pisnu jak to na manzela vypomohlo ![]()
ppaja píše: ähoj, tak ja ty kotvicnikove kapky a caj take na manzela vyzkousimčaj Dračí sílapak vam pisnu jak to na manzela vypomohlo
zkus Macu..na přítele to zabírá na 100 procent a na mě také
Není to tedy že bych hned šílela touhou, ale tu chuť prostě mám.
Monny89 píše: čaj Dračí síla
Ten mám, tajně jsem ho dělala mýmu ex. On na sex moc nebyl, tak když jsem měla chuť, donesla jsem mu hrnek tohoto čaje.. Odpoledne čaj vypil a bylo
Ale stejně vztah krachl, naštěstí
Teď mi čaj leží prošlý ve skříni, s nynějším přítelem není potřeba ![]()
Maky.p píše:Monny89 píše: čaj Dračí sílaTen mám, tajně jsem ho dělala mýmu ex. On na sex moc nebyl, tak když jsem měla chuť, donesla jsem mu hrnek tohoto čaje.. Odpoledne čaj vypil a byloAle stejně vztah krachl, naštěstí
Teď mi čaj leží prošlý ve skříni, s nynějším přítelem není potřeba
Jo, já jsem si ho koupila pro sebe
jsem jaksi frigidní, až moc, přehnaně, nejsem schopna chlapa ani obejmout a dát mu pusu ![]()
Monny89 a tak ty jsi po porodu, by mě zajímalo, po čem byl on, sexu byl schopnej jednou za 3 měsíce ![]()
Monny - to u toho mýho teď taky ne, za ty dva roky jsem ráda, že se sem tam na den vymluvím ![]()
Teda, že se mi to sem tam vůbec podaří ![]()
Ahoj maminky, prosím nemá některá z vás vyzkoušené nějaké tablety na zvýšení chuti na sex? Neměla jsem na něj chut už během těhotenství, a po porodu je to ještě horší. Před otěhotněním jsme se milovali i 6× do týdne. Manželovi to samozřejmě chybí a je z toho neštastný tak chci něco vyzkoušet. Je to celkem choulostivé téma proto anonymita. díky