Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, teď jsem objevila e-shop Allegro a našla jsem tam opravdu levné věci které normálně stojí klidně 2× tolik, tak bych se chtěla zeptat jestli máte s tímto e-shopem zkušenost? Děkuji ![]()
Objednávala jsem tam nedávno, zboží přišlo během pár dní a bez problémů.
@lxnqkn píše:
Ahoj, teď jsem objevila e-shop Allegro a našla jsem tam opravdu levné věci které normálně stojí klidně 2× tolik, tak bych se chtěla zeptat jestli máte s tímto e-shopem zkušenost? Děkuji
je to bývalý mall, oni to koupili
@vokishka píše:
je to bývalý mall, oni to koupili
allegro jsou polaci, proto maji neco levnejsi nez u nas
Také mám dobrou zkušenost, zboží bylo kvalitní a v pořádku, dorazilo za pouhé dva dny..
@matkabagristy píše:
allegro jsou polaci, proto maji neco levnejsi nez u nas
to jo, ale koupili mall. I se podívej na stránky mallu.
@vokishka píše:
to jo, ale koupili mall. I se podívej na stránky mallu.
vim
Zboží přijde, to bych strach neměla, že to koupil mall je pravda. Levnější to je protože Polsko.
Allegro je cajk, jeden čas provozovatel Aukra, nyní po akvizici Mallu, Wedo a CZC chce prorazit na českém trhu jako agregační prodejní platforma typu Aliexpress.
Není to eshop ale tržiště jako Aliexpress, kde prodává stovky a tisíce prodejců, kteří mohou mít naprosto odlišný přístup
@xtonda píše:
Není to eshop ale tržiště jako Aliexpress, kde prodává stovky a tisíce prodejců, kteří mohou mít naprosto odlišný přístup
da se tam kupovat primo na allegro
Kupovala jsem dceři nedávno obal na tablet a vše ok. Za mě polský aliexpres. Vzala bych to od Číňanů, ale nechtělo se mi měsíc čekat. Vše proběhlo v pořádku a do 5ti dnů jsem to měla doma. Samozřejmě jsem brala dle recenzí, stejně jako to dělám na Aláči.
Nakupovala jsem jednou a vse v poradku. Kupuju dceri polskou znacku papucek, takze v polskem eshopu je cena mnohem nizsi nez v ceskem. Problem je postovne. Tim, ze jsem vzala pres allegro, bylo postovne zdarma a jeste jsem mela 200 slevu, takze super. Urcite si precti recenze primo prodejce. Davej pozor, od kolika prodejcu najednou objednavas. Od kazdeho se pocita postovne zvlast.
@matkabagristy píše:
da se tam kupovat primo na allegro
Ano, tak funguje běžně marketplace, Allegro ale nezajišťuje poprodejní služby, takže to funguje do okamžiku, kdy je třeba něco reklamovat/vrátit, pak mohou nastat potíže.