Allegro, zkušenosti

12
30.9.23 19:58

allegro, zkušenosti

Ahoj, teď jsem objevila e-shop Allegro a našla jsem tam opravdu levné věci které normálně stojí klidně 2× tolik, tak bych se chtěla zeptat jestli máte s tímto e-shopem zkušenost? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8525
30.9.23 20:06

Objednávala jsem tam nedávno, zboží přišlo během pár dní a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.9.23 20:11

Vse v poradku, rychle dodani pres zasilkovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66538
30.9.23 20:13
@lxnqkn píše:
Ahoj, teď jsem objevila e-shop Allegro a našla jsem tam opravdu levné věci které normálně stojí klidně 2× tolik, tak bych se chtěla zeptat jestli máte s tímto e-shopem zkušenost? Děkuji :srdce:

je to bývalý mall, oni to koupili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.9.23 20:14
@vokishka píše:
je to bývalý mall, oni to koupili

allegro jsou polaci, proto maji neco levnejsi nez u nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.9.23 20:17

Také mám dobrou zkušenost, zboží bylo kvalitní a v pořádku, dorazilo za pouhé dva dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66538
30.9.23 20:24
@matkabagristy píše:
allegro jsou polaci, proto maji neco levnejsi nez u nas

to jo, ale koupili mall. I se podívej na stránky mallu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.9.23 20:24
@vokishka píše:
to jo, ale koupili mall. I se podívej na stránky mallu.

vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.9.23 20:28

Zboží přijde, to bych strach neměla, že to koupil mall je pravda. Levnější to je protože Polsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16277
30.9.23 20:59

Allegro je cajk, jeden čas provozovatel Aukra, nyní po akvizici Mallu, Wedo a CZC chce prorazit na českém trhu jako agregační prodejní platforma typu Aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
30.9.23 21:32

Není to eshop ale tržiště jako Aliexpress, kde prodává stovky a tisíce prodejců, kteří mohou mít naprosto odlišný přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.9.23 21:36
@xtonda píše:
Není to eshop ale tržiště jako Aliexpress, kde prodává stovky a tisíce prodejců, kteří mohou mít naprosto odlišný přístup

da se tam kupovat primo na allegro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.9.23 21:49

Kupovala jsem dceři nedávno obal na tablet a vše ok. Za mě polský aliexpres. Vzala bych to od Číňanů, ale nechtělo se mi měsíc čekat. Vše proběhlo v pořádku a do 5ti dnů jsem to měla doma. Samozřejmě jsem brala dle recenzí, stejně jako to dělám na Aláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22007
30.9.23 22:17

Nakupovala jsem jednou a vse v poradku. Kupuju dceri polskou znacku papucek, takze v polskem eshopu je cena mnohem nizsi nez v ceskem. Problem je postovne. Tim, ze jsem vzala pres allegro, bylo postovne zdarma a jeste jsem mela 200 slevu, takze super. Urcite si precti recenze primo prodejce. Davej pozor, od kolika prodejcu najednou objednavas. Od kazdeho se pocita postovne zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8851
30.9.23 23:47
@matkabagristy píše:
da se tam kupovat primo na allegro

Ano, tak funguje běžně marketplace, Allegro ale nezajišťuje poprodejní služby, takže to funguje do okamžiku, kdy je třeba něco reklamovat/vrátit, pak mohou nastat potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák