Alverde opalovací krém, mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31291
14.6.17 14:26

@Agneth já vím :) jen jsem to sem dala, protože přesně vystihla můj názor na tenhle typ krémů - a to tam ještě není, že když sem tím namazala dítě, tak to na něm udělalo pomálu nepropustnou vrstvu, takže po hodině vypadal, že se vaří ve vlastní šťávě, ani potit se nemohl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.6.17 14:27

@Ice79 tak je to tenhle: https://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/…specifikace/#… bohužel sem teda nenašla, kde se dá koupit (že už by ho nevyráběli??? :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.6.17 14:28
@Agneth píše:
@Mar__tanka1983 Jenže paní tam porovnává jabka a hrušky. Stejně jako ty…tento krém je prostě jiný, ne protože je špatný, ale protože funguje na naprosto odlišné bázi než klasické krémy. Pokud člověk nemá zkušenost s krémy, které mají minerální filtry, bude z něj dost vykolejený. Stejně jako by byl např. z Daylongu Baby, Lavery a dalších…

Jasně, chemické se rozmazávají jedna báseň, to je mi jasné. Blbě se nanášející mi nevadí, ale zničené oblečení nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.6.17 14:37
@Ice79 píše:
Jasně, chemické se rozmazávají jedna báseň, to je mi jasné. Blbě se nanášející mi nevadí, ale zničené oblečení nechci.

já právě řeším i nanášení, protože k čemu mi je superpřírodní krém, kterej si dítě nenechá namazat na ksichtík? :lol: :lol: :lol:
ten altermed mi přišel jako dobrý kompromis, ale OmegaPharma už dělá jen řadu po opalování :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.6.17 14:50
@Mar__tanka1983 píše:
já právě řeším i nanášení, protože k čemu mi je superpřírodní krém, kterej si dítě nenechá namazat na ksichtík? :lol: :lol: :lol:
ten altermed mi přišel jako dobrý kompromis, ale OmegaPharma už dělá jen řadu po opalování :?

Ono když si to nejdřív rozehřeješ v dlaních, tak to jde líp. Ty přírodnější krémy to tak dělají. :? Nevím, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13777
14.6.17 19:44

Používám krém Alverde už léta a jsem s ním spokojená. Ale ano, hůř se roztírá a chvíli zůstává bílý. Musí se dobře rozetřít. Zničeného oblečení jsem si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí