Amazon vrácení

4
23.7.21 17:25

Amazon vrácení

Zdravím všechny maminky.

Chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti z Amazonem?

Objednala jsem si nějaké věci a přivezla to UPSka, ale chyběla mi tam jedna věc (předpokládám chyba UPS protože krabice byla dotrhaná) a psala jsem i volala na Amazon a prý předali požadavek na Německo ohledně řešení.

Vrátí mi peníze? Nebo o ně příjdu'? cca 5400 za chybějící věc, případně jak toto řešení trvá dlouho?

A dále se chci zeptat jak mohu vrátit věc zpět?
Kde si požádat a jak dlouho trvá než mi pošlou nějaký zpětný štítek?
Vše ze skladu amazonu.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silverine247
23.7.21 17:46

Prihlasena klikni vpravo nahore vedle kosiku na Objednavky a po prave strane te objednavky by mel byt cudlik „Vratit“ (nebo tak neco, proste Return). Zpetny stitek by mel jit vytisknout hned (uvidis na obrazovce co a jak) a penize vetsinou prijdou zpatky na kartu za nekolik dni od doby, kdy jim to prislo zpet do skladu.

S tou ponicenou krabici to asi bude trvat o trochu dele, pokud to vypada na vinu UPS. Je taky dost mozne, ze se budes muset hadat o postovne zpatky do Nemecka, ale Amazon je dobry vetsinou a jak se ozves, ze to prece neni tvoje chyba, ze to vratit musis, protoze v zasilce neco chybi, tak by to meli nejak poresit. Nakupuju na Amazonu fakt hodne :oops: a zatim tech par problemu, co bylo, se vzdy povedlo vyresit k moji spokojenosti.

• Citovat
  • Upravit
4
23.7.21 17:49

@Silverine247 Ne ono se jednalo, že jsem si koupila různé zboží a to konkrétní mi nedorazilo, objednala jsem si Apple věc za skoro 6000,– nové od Amazonu ale nedorazilo to, krabice byla zalepené předpokládám od přepravce, bohužel při převzetí jsem si toho nevšimla bylo to nadruhé straně.

Tak jsem jim napsala a oni, že mi vrátí peníze, ale musí napsat na kompetentní odd. do Německa a kontaktovat přerpavce,.

DOufám že o 6000,– nepříjdu.
Nemám jak dokázat že to opravdu nedošlo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
13.9.21 16:00

Dnes jsem zůstala v neskutečném údivu. Objednala jsem si kalhoty, které mi neseděly, a tak jsem je chtěla vrátit. Při vrácení mi naskočila jediná možnost, a to připsání částky na dárkovou kartu Amazonu s tím, že zboží nemusím vracet 8o Z Amazonu objednávám běžně, ale vracet jsem chtěla poprvé. Tohle je běžná praxe? Oni nemusí vrátit peníze na bankovní účet? Tento postup mi úplně nevyhovuje, protože menší velikost k dispozici nemají, tak mi tam peníze zůstanou ležet, než si zase někdy v budoucnu budu objednávat. Btw. snad to někdo nepojme jako návod k obohacení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
13.9.21 17:20
@Koty píše:
Dnes jsem zůstala v neskutečném údivu. Objednala jsem si kalhoty, které mi neseděly, a tak jsem je chtěla vrátit. Při vrácení mi naskočila jediná možnost, a to připsání částky na dárkovou kartu Amazonu s tím, že zboží nemusím vracet 8o Z Amazonu objednávám běžně, ale vracet jsem chtěla poprvé. Tohle je běžná praxe? Oni nemusí vrátit peníze na bankovní účet? Tento postup mi úplně nevyhovuje, protože menší velikost k dispozici nemají, tak mi tam peníze zůstanou ležet, než si zase někdy v budoucnu budu objednávat. Btw. snad to někdo nepojme jako návod k obohacení…

Jedině zkusit kontaktovat podporu. Pokud s dárkovou kartou nesouhlasíš, musí ti vrátit peníze na účet. Možná ty kalhoty pak budou chtít zaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
13.9.21 19:29

Děkuji, kalhoty klidně zašlu, stejně jsou mi k ničemu…ale fakt mě to překvapilo, nikdy jsem se s tím nesetkala a to se považuji za nákupního maniaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová