Salmonela z otevřeného mléka Amilk

148
27.12.17 11:24

Amilk, salmonela

Tak jsme se právě dozvěděla o kauze Amilk se salmonelou. Syn ma rok a čtvrt a dostává ho před spaním. Byli tam přímo vypsané vadné šarže, no a jak na potvoru ho mám doma, jedno už má skoro vypité a další tři v zásobě :roll: prxkovi nic není, ale i tak už mám strach, mu dát i to otevřené. Chlap naopak (totální flegmatik) říká, že když synova nic není, prece nebudeme vyhazovat tolik mléka a prostě se to vypije. Zrovna otáčíme každou korunu, davame do kupy bydlení, tak nejsou peníze nazbyt, ale ryskovat synovo zdraví? No já nevim. Máte ho též doma? Vite o nějakém případu nakažení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
27.12.17 11:28

Když mu nic není, to otevřený bych asi dojela a myslím, že jsem četla, že se můžou vrátit do lékárny. Tak nevím, jestli je za to nějaká kompenzace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.12.17 11:31

Nedávala bych mu to, vrať jim to do lékárny, jinak v DM drogerii mají kvalitní mlíčka za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
27.12.17 11:49

Ja ho mela taky doma :cert: i kdyz male nic nastesti nebylo mleko jsem vzala vysipala do kose a davam sunar ;) byla jsem ve trech lekarnach a vsude mi rekli je ze mleko ted nebude az kdyz jsem sedla k internetu tak jsem si to precetla o te salmonele :pocitac: jako ldyby to nemohli rict rovnou ze v mlecku se neco naslo ale ani pul slova :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.12.17 11:51

Vrátit do lékárny! Vrátí vám peníze, pokud máte tu sarzi, ve ktere by to mělo byt… Já to teď řešila, ale nemám krabici, tak jsem zvědavá jestli mi ho vezmou… Prý zkusí zjistit jakou sarzi mi prodali… Ale určitě bych to malymu nedávala! Hned jsem koupila jiné mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.17 12:03

Holky tak ted jsem se dočetla, že mléko lže vrátit i otevřené, bez účtenky a do konce jakoukoli šarži a vrati peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.12.17 12:05

@Simima no, tak nám ho právě dnes nevzali :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.17 12:12

@Mimis2017 aha, takže to zas tak lehké nebude :think: no četla jsem to přímo na jejích stránkách
https://www.drmax.cz/…vyzivy-amilk
V tomto odkazu, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.12.17 12:17

Diky za tuhle diskuzi, ani sem to nevedela 8o zkusime dnes vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.12.17 12:25
@Simima píše:
@Mimis2017 aha, takže to zas tak lehké nebude :think: no četla jsem to přímo na jejích stránkách
https://www.drmax.cz/…vyzivy-amilk
V tomto odkazu, tak jsem zvědavá :roll:

Taky jsem to tam teď četla… Nevím. V čem je problém… Jestli vadí, že nemám tu krabici? Přitom mi paní v lékárně 24.rekla, že krabici mít nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.17 12:35

@Mimis2017 možná jen málo informováná lékárníce :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.12.17 12:37

…a vy co vám neuznali vrácení…co tak napsat na ČOI-ku(e podatelna)a zeptat se?
Něco jsem ted načetla o téhle kauze a asi bych to klukům taky nedala(tu rozpitou jo, ale nové né)ovšem peníze nemůžu rozhazovat, takže bych je chtěla zpět a kdyby mi to nezali, ptala bych se na ČOI-ce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.12.17 18:49

Tak nakonec to pan v lékárně "nějak udělal " a dal mi 2stovky…jak to pak vykázal nevím, ale mliko nechtěl… Musí být prý v krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.17 20:11

@Mimis2017 tak aspoň že tak :) mlíko hodit koše a za penízky koupit nové. Ja půjdu vratit v pátek, tak snad to bude bez problému :) ale i tak me to sakryš štve, tohle mlíčko nám vyhovovalo a to jsme jich vyzkoušeli až, až.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.17 20:18

@Simima Pokud vracejí peníze i za to neotevřené, tak pto klid v duši jim to vrať všechno. Víš o tom, že DM a Rossmann prodávají mléko(500 gramů) za výhodnou cenu do 129,–Kč?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová