Strava během kojení

152
26.12.17 13:15

Strava během kojení

Zdravím Vás maminy :palec:
mám doma šestitýdenní miminko. Kapeme každé ráno Biogaiu a před kojením Sabsimplex. Bříško nás pozlobí jen když sním něco špatného (třeba na Vánoce jsem snědla šunkovou rolku s křenem, neuvědomila jsem si). Zkouším, co mohu a nemohu. Chci se jen zeptat, jak dlouho se budu muset takhle hlídat? Jestli jen do těch tří měsíců, co se všude udává nebo po celou dobu kojení? :) Vsude se píše něco jiného.. Děkuji Vám za odpovědi a krásné svátky všem!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
26.12.17 13:18

Já už jsem ten treti měsíc jedla normálně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.12.17 13:20

S prvním jsem se hlídala tři měsíce. S druhým vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.12.17 13:22

@dickys I jídlo, jako treba zeli a jogurty? Já když sním něco, co by se nemělo, tak mi to dá malý pěkně sežrat a já třeba jogurty miluju a jsem bez nich úplně nešťastná! :D Tak právě řeším, kdy se to zlomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.12.17 13:27

Ono hrozně záleží na dítěti, u synka jsem se skoro hlídat nemusela, trávení má po mě a jen tak něco ho nerozhází. Neteř má trávení hodně citlivé a k tomu alergie, takže ségra se musela hlídat celé kojení a to vydržela skoro do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
26.12.17 13:30

@kulina22
Jogurty jsem jedla i předtím. Pak už fakt normálně, ono bůhví jestli to mělo vůbec vliv se s tím jídlem držet, byly dny, kdy jsem jedla snad jenom suchou rejzi a stejně rvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
26.12.17 13:31

Všude se uvádí něco jiného asi proto, že každé dítě je jiné. Některému nevadí nic, jiné bolí bříško po spoustě věcí. Synovi třeba vadily luštěniny po celou dobu, co jsem kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.12.17 13:44

Ja zacala pomalu v pul roce. Postupne, od nejmene drazdivych veci, no ale treba veci jako syrovou cibuli neriskuju do ted :) Ted bude mit rok, uz si „ulevi“, ale mam pocit, ze by ji to v noci zbytecne budilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
26.12.17 17:14

Jez všechno, ať kojení neodskáče tvoje zdraví. Ono mléko od ženy, která jí jen pár věcí taky nebude žádná hitparáda. S prvním dítětem jsem vynechávala kdeco a byla to blbost. Bolení břicha je normální a k začátkům patří. Trávicí soustava dítěte musí dozrát a zvykat si. S druhým jsem se nijak neomezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
26.12.17 22:16

Musíš vyzkoušet. Malé je rok a od narození jím cibuli, česnek, čerstvé pečivo, všechny luštěniny, ale doteď dělají problém třeba květák, med nebo houby… Je to strašně individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.12.17 08:24

Mám děti s ABKM, takže zažívání citlivější.. Ale hodně se vše zlepšilo, až se dítě začalo pretacet(tj cca ve 4,5m), to jsem mohla i cibuli, česnek, luštěniny, brokolici apod.. Zelí jsem zkoušela u prvního asi v 10m, u druhého kolem půl roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová