Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
To jsem navrhovala, že založíme společný účet, kde každý bude posílat ze svých příjmů určité procento (třeba 30% nebo jak by to vyšlo) a z toho se bude financovat chod domácnosti, prostě ať každému zbyde na vlastní potřebu. Prý jsem sobecká a namyšlená kráva, která myslí jen na sebe. Každý prý má přispět podle vlastních možností. To, že jednomu zbyde a druhému ne, není prý nic proti ničemu.
Bože ten se ale obětoval, když musí žít chudák se sobeckou a namyšlenou krávou…
každý podle svých možností znamená co? Vyhoď toho blba z bytu…
Zakladatelko, přidám se k ostatním: zvaž svoje možnosti s dětmi a pusť ho k vodě (však s dětmi se může stýkat dál). Ten chlap je prachobyčejný vyžírka a manipulátor, což dokazuje mimo jiné i tímto tvrzením: „že nikdo by takhle nebydlel a už dávno utekl.“
On se nejspíš nezmění a Ty bys s ním jednou finančně přišla na buben, tomu teda věř.
@Monchichik píše:
Bože ten se ale obětoval, když musí žít chudák se sobeckou a namyšlenou krávou…každý podle svých možností znamená co? Vyhoď toho blba z bytu…
Je to darebák, který ji tlačí do rohu obviňováním. Jak typické…
Použiju slova své rázné kamarádky: „mně by vytáčela i jeho pouhá existence“ ![]()
Příspěvek upraven 22.10.22 v 18:30
@Cimada A počkej co by se dělo za peklíčko, kdyby ho chtěla fakt vyhodit…to se teprve předvede v celé své kráse… ![]()
@Uslava píše:
Jak on může žít s krávou? I když jsi kráva, tak on se premaha a nezbavíš se ho? A vůbec, jak to, že si vůbec dovolí tě takhle oslovovat! Tobě to nevadí?
On se před lidmi chová a mluví úplně jinak. Máme společnou známou (kamarádku?). Když jsem ji potkala, myslela jsem, že se ji svěřím. Tak mne v podstatě ani nevyslechla a obrátila pro mne, protože se ji svěřil dřív drahý. Řekla, že mi nevěří. Takže mu věří všichni, já jsem za lhářku, aniž by mne vyslechli. A celou dobu jsem hledala a hledám chybu u sebe. Prý když se nebudu tak chovat, tak nemá důvod to říkat.
@Anonymní píše:
On se před lidmi chová a mluví úplně jinak. Máme společnou známou (kamarádku?). Když jsem ji potkala, myslela jsem, že se ji svěřím. Tak mne v podstatě ani nevyslechla a obrátila pro mne, protože se ji svěřil dřív drahý. Řekla, že mi nevěří. Takže mu věří všichni, já jsem za lhářku, aniž by mne vyslechli. A celou dobu jsem hledala a hledám chybu u sebe. Prý když se nebudu tak chovat, tak nemá důvod to říkat.
@Monchichik píše:
@Cimada A počkej co by se dělo za peklíčko, kdyby ho chtěla fakt vyhodit…to se teprve předvede v celé své kráse…
Přesně tak. Po jeho projevu „že jiný by dávno utekl“ by stačilo říct „tak utíkej“. A to by bylo…
Teda 2 tisíce na měsíc při dětech, to by se normální chlap opravdu musel stydět.
@Anonymní píše:
Tak to je ale normální projev narcisty tohle. Takže evidentně narušená osobnost. Doma partnerku dusí a navenek jsou za bohy.
Prosím Tě, je mi to líto kvůli dětem, ale pryč s ním. Vždyť si ho stejně nemůžeš vážit, nemáš v něm ani partnerskou oporu, tak co s takovým. S dětmi ať se stýká, kdy chce - a hlavně kde chce, že? Ať taky vidí, že svoje bydlení, provoz domácnosti a potřeby dětí opravdu nezrealizuje za 2 tácy.
@Cimada píše:
Přesně tak. Po jeho projevu „že jiný by dávno utekl“ by stačilo říct „tak utíkej“. A to by bylo…
Teda 2 tisíce na měsíc při dětech, to by se normální chlap opravdu musel stydět.
@Anonymní píše:
Hele, řekni mu, že od zítra jedete férové, vše napůl a on platí náklady na bydlení. A podle jeho reakce třeba procitnes.
@Anonymní píše:
Ty mas hlavně uplne super extra vyhodu s tim, ze vyhodit ho je snadne reseni! Nemusis resit kam pujdes, jak to financne zvladnes. Kdyz nebudes zvládat, byt pronajmes a pujdes k rodičům. Takze uplne skvela vychozi situace ![]()
A ze budes ta zla? A co. Aspon se ti protridi kamaradi. Tyhle obavy jsem nikdy nechapala. Klidne si ho muzou vzit bydlet k sobe.
@Anonymní píše:
To jsem navrhovala, že založíme společný účet, kde každý bude posílat ze svých příjmů určité procento (třeba 30% nebo jak by to vyšlo) a z toho se bude financovat chod domácnosti, prostě ať každému zbyde na vlastní potřebu. Prý jsem sobecká a namyšlená kráva, která myslí jen na sebe. Každý prý má přispět podle vlastních možností. To, že jednomu zbyde a druhému ne, není prý nic proti ničemu.
To je chucpe,
Místo aby šoupal nohama a byl rád, že je rád, tak se ještě bude rozkřikovat o kravách? ![]()
A to ostatní, cos napsala - zkrátka, jako nejvhodnější řešení mi z toho vychází - zbav se ho.
@Anonymní píše:
Běžná věc. Připravuje si půdu. Čím déle budeš čekat, tím to bude horší. Už teď jsi ta nejhorší kráva, co tě ještě může překvapit? Jednou si budeš drbat hlavu, že jsi to tak dlouho trpěla. Každého dne je škoda. Jaká jsi, taká jsi. Jestli se mu to nelíbí, tak ať táhne. O děti se starat bude muset a pak se teprve uvidí, co je to za člověka. Navrhni mu střídavou péči. Podělá se strachy. ![]()
@AH píše:
Ty mas hlavně uplne super extra vyhodu s tim, ze vyhodit ho je snadne reseni! Nemusis resit kam pujdes, jak to financne zvladnes. Kdyz nebudes zvládat, byt pronajmes a pujdes k rodičům. Takze uplne skvela vychozi situaceA ze budes ta zla? A co. Aspon se ti protridi kamaradi. Tyhle obavy jsem nikdy nechapala. Klidne si ho muzou vzit bydlet k sobe.
Souhlas. Ona taková badass pověst vůbec nemusí být na škodu. Lidé jí sice mezi sebou důkladně properou, ale už budou mít podvědomý respekt. Pořád lepší, než být za hodného pitomce, se kterým si kdekdo orá.
Jak on může žít s krávou? I když jsi kráva, tak on se premaha a nezbavíš se ho? A vůbec, jak to, že si vůbec dovolí tě takhle oslovovat! Tobě to nevadí?