Anabáze s bydlením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101648
22.10.22 16:55
@Parfem_z_hadovky píše:
Bylo. Jednoznačně.
Jenomže to se mu rozhodně nebude chtít.žije si zadarmo, úspory nula, a ještě si bude vyskakovat?

Tak je poreba mu ten komfort omezit… Budes platit hezky polovinu energií, castku x na potrebne opravy, vic nez pulku jidla a jestli se ti to nelibi, tak urceni pece o deti a soudne vystehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.10.22 16:57
@Lucy75 píše:
@ontarova.stara :srdce: drahá, neblbni, taky už dle svých životních zkušeností a moudrosti nebudeš úplně nejmladší ;) (v dobrým) - a extázi, brko a chlast NESPOJUJ NIKDY! TO končí strašně :poblion: :mrgreen:že se někomu nelíbí Druhá Tráva s Robertem jsem zvyklá, to je má úchylka na bluegrass, ALE že bys do koktejlu neřesti nedala Aquamana???!! holka, to bys musela mít už po totální hysteroktomii 8) (což jistě nemáš a já se dosud bráním… ;) )

Ale tak jo, prihodime trochu toho testosteronu, nakonec pak muzeme tvrdit, ze mame dvouvajecna dvojcata :mrgreen:.
My jsme mlade, jen uz bohuzel celkem dost pamatujeme…ovsem co je treba oproti pyramidam, ze?

• Citovat
  • Upravit
24813
22.10.22 16:59

@ontarova.stara :hug: ale prdlajs, to jen já se cítím obvykle na 80, ale to jsou ty příběhy a nálož… si pak přijdeš jak indiánská babička :mrgreen: ty jsi určo ještě mladá holka, hele, pokud se tak cítíš, tak JSI!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
22.10.22 17:03
@Anonymní píše:
To jsem navrhovala, že založíme společný účet, kde každý bude posílat ze svých příjmů určité procento (třeba 30% nebo jak by to vyšlo) a z toho se bude financovat chod domácnosti, prostě ať každému zbyde na vlastní potřebu. Prý jsem sobecká a namyšlená kráva, která myslí jen na sebe. Každý prý má přispět podle vlastních možností. To, že jednomu zbyde a druhému ne, není prý nic proti ničemu.

Zajímalo by mě, co by ti k tomuto titulování a všeobecně k jeho způsobu chování se ve vztahu řekla jeho bývalá. Hele to mi řekni, to s ním chceš vážně být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
22.10.22 17:06
@Anonymní píše:
To jsem navrhovala, že založíme společný účet, kde každý bude posílat ze svých příjmů určité procento (třeba 30% nebo jak by to vyšlo) a z toho se bude financovat chod domácnosti, prostě ať každému zbyde na vlastní potřebu. Prý jsem sobecká a namyšlená kráva, která myslí jen na sebe. Každý prý má přispět podle vlastních možností. To, že jednomu zbyde a druhému ne, není prý nic proti ničemu.

Myslím, že jsi špatně napsala název tématu. Mělo být: Mám doma sobeckého arogantního de.bila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.10.22 17:10
@jita22 píše:
Myslím, že jsi špatně napsala název tématu. Mělo být:Mám doma sobeckého arogantního de.bila

Vych. caného jako díra do sněhu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56088
22.10.22 17:13
@Anonymní píše:

Ty jsi sobecká krava? Ten by letěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 17:14

Tak ještě poslední perlička. Jak jste tady psaly některé o nájmu… Zahrádku a babiččin domek využíváme již nyní běžně, na odpo nebo na víkend, aby děti mohli být venku a my si vypěstovali nějakou zeleninu a ovoce. A když jednou na mne spustil, tak jsem mu řekla, že můžeme být rádi, že po nás nechce babi zaplatit nájem, protože kdybychom měli pronajatou zahrádku v kolonii normálně bychom platili. Tak mi řekl, kde jsem na takovou hloupost přišla, že by měla platit ona nám, protože se ji o to staráme a on tam už toho udělal dost.

Ano, jak jsem psala, někdy je potřeba se na to podívat i z jiné strany. Takže vám děkuji. Ujistila jsem se, že jsem blbá. Ale on není svatý, a jeho výhružky nejsou oprávněné. A společné bydlení není náš jediný problém.

• Citovat
  • Upravit
80033
22.10.22 17:16
@VitaminC píše:
A nac ho chovas?

No tak očividně na semeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
22.10.22 17:18
@Anonymní píše:
Tak ještě poslední perlička. Jak jste tady psaly některé o nájmu… Zahrádku a babiččin domek využíváme již nyní běžně, na odpo nebo na víkend, aby děti mohli být venku a my si vypěstovali nějakou zeleninu a ovoce. A když jednou na mne spustil, tak jsem mu řekla, že můžeme být rádi, že po nás nechce babi zaplatit nájem, protože kdybychom měli pronajatou zahrádku v kolonii normálně bychom platili. Tak mi řekl, kde jsem na takovou hloupost přišla, že by měla platit ona nám, protože se ji o to staráme a on tam už toho udělal dost.Ano, jak jsem psala, někdy je potřeba se na to podívat i z jiné strany. Takže vám děkuji. Ujistila jsem se, že jsem blbá. Ale on není svatý, a jeho výhružky nejsou oprávněné. A společné bydlení není náš jediný problém.

ale chci doufat a věřit že si to napíšeš, spočteš a vyzveš ho ke stolu na kávu
a tam budeš Silná, udělej to!
jinak tě bude zneužívat celý život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.10.22 17:22
@Anonymní píše:
Tak ještě poslední perlička. Jak jste tady psaly některé o nájmu… Zahrádku a babiččin domek využíváme již nyní běžně, na odpo nebo na víkend, aby děti mohli být venku a my si vypěstovali nějakou zeleninu a ovoce. A když jednou na mne spustil, tak jsem mu řekla, že můžeme být rádi, že po nás nechce babi zaplatit nájem, protože kdybychom měli pronajatou zahrádku v kolonii normálně bychom platili. Tak mi řekl, kde jsem na takovou hloupost přišla, že by měla platit ona nám, protože se ji o to staráme a on tam už toho udělal dost.Ano, jak jsem psala, někdy je potřeba se na to podívat i z jiné strany. Takže vám děkuji. Ujistila jsem se, že jsem blbá. Ale on není svatý, a jeho výhružky nejsou oprávněné. A společné bydlení není náš jediný problém.

On je proste sobecky vycuranek a co je nejhorsi, i vuci vlastnim detem. Rodina byla vzdy ekonomicka jednotka a v soucasne situaci (zdrazovani, inflace, energie) se potreba kumulovat zdroje stava jeste aktualnejsi. Tak to proste je, byt to zni prilis ucetne, vim. Ale on nefunguje ani jako jistota v zadech, jede si na sve triko a tak nejak to pusobi, ze z rodiny profituje predevsim on. Ma zajistene bydleni, servis a zbyva mu dostatek volneho casu a prostredku na sve zaliby.
A pokud uprednostnuje stabilne sebe, partnerku tituluje jako kravu a nemas z nej ani financni profit? Kde je nejaka opora, laska, partnerstvi?

• Citovat
  • Upravit
74217
22.10.22 17:28
@Anonymní píše:

Tož vyloženě přitažlivý muž to je. Kolo je škoda o něj opřít, ať nechytí jeho blbost. Hrozný volek toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
22.10.22 17:31

Vtipné je, že když ho vyhodíš, tak z něj vysoce pravděpodobně na alimentech vymlátíš víc, než ti teď dává.
(Má prachy, má možnosti a zase tak úplně lehké to neplacení není, navíc očividně dbá na své dobré jméno.)
A navíc, děti by měly ten pokojíček ;)

• Citovat
  • Upravit
26747
22.10.22 17:35

De. bil, idi.ot :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.10.22 17:36
@Anonymní píše:
Jo, asi máš pravdu. Chtěla jsem být tolerantní dáma, je ze mne naivní nána.

Jsi hodná. Na to oni spoléhají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný