Angína bez teplot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
don Ceasar
8.12.12 11:37

Bolest v krku

Nevím čím jsem si to zaslužil, ale během 2 let jsem prodělal streptokoka i zlatého stafilokoka. Ty už jsem naštěstí dávno vyléčil. Bolest v krku však zůstává :zed: Mandle nemám. Z těch dvou let mě bolí v krku 15 měsíců. Vždy v letních měsících se to zlepší, ale pak to zase přijde. Přestal jsem kouřit a pít alkoho, někdy si tedy dám s kamarády láhev vína a příležitostně panáčka slivovice toť vše. Momentálně čekám na výsledky z imunologického vyšetření.
Píši, abych Vás upozornil: Dbejte na své zdraví :srdce: a žijte zdravě. 2 roky mě to psychicky deptá a nevím co bude dál :?: :!

• Citovat
  • Upravit
Štěpča
28.3.13 17:00

Zánět hlasivek

@tetma píše:
Tak já jdu taky s dotazem od úterý mě příšerně bolí v krku, ještě ( i podle mojí máti) jsem neměla v životě angínu,takže já ani nevím jak se projevuje :mrgreen: :oops:
No k věci jako ten největší vůl jsme si nechala kartičku VZP u neurologa včera :mrgreen: a na pohotovost tedy nemůžuTakže vy co jste někdy měli angínu bylo vám asi takhle ? sudy v krku , bolest za krkem,nemoct otočit příliš hlavu, nesmět mluvit dlouho a nahlas jinak strašně sucho v krku a škrábe…NEMÁM HOREČKU :! bolest hlavy tlak v uších
Na svou samoléčbu používám orofar s s lidokainem ( naprosto nezabírá) paralen ,a zábal na krk - mokrý igelit suchý,schý :mrgreen:
a teď to nejdůležitější co si mámkoupit na bolest v krku abych do pondělí přežila …děkuji

Poslyš tyhle příznaky také odpovídají zánětu hlasivek, také velmi nepříjemná věc a hlavně se na to berou antibiotika…
Já teď čtu akorát co může způsobit přechozená angína, protože mě strašně bolí v krku a mám tam menčí petechie a jsem bez teploty… Takže nevim buď pujdu k doktorovi, anebo počkám co se z toho vyvine :?

• Citovat
  • Upravit
nevinná
12.4.13 21:57

Bolest v krku

Ahoj, mám dotaz, před 2 dny mě zastihly střevní potíže, každých půl hoďky jsem chodila na WC už to ustupuje je to lepší, ale pro změnu mě začalo bolet v krku a na jedné straně tam kde to nejvíc bolí se mi objevil „puchýř“ s hnisem a balí to, ale mám to tam delší dobu, ale nebolelo to :// teď se bojím jestli jsem nepřechodila angínu, když mi nic nebylo. Děkuji za odpověď :'))

• Citovat
  • Upravit
29577
12.4.13 22:05

Na pohotovost. Tady to nevyřešíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
12.4.13 23:12

Pokud tě bolí v krku a máš tam jakýsi puchýř, tak určitě k doktorovi!! Nejspíš to bude na antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevinná
13.4.13 08:04

Dnes ráno je to lepší, ale zase se mi spustila rýma, mamka řekla, že v pondělí půjdu k doktorovi no a uvidím, ani teploty nemám, takže fakt nevím, co to je a Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
3787
14.4.13 02:23

Syn prodelal zanet prudusek bez teplot, rust zubu bez teplot, ma 7 mesicu a jeste teplotu nikdy nemel a to byl nemocny hodnekrat, ma sestrenice treba taky nema nikdy teploty, misto toho se ji udelaji opary, takze podle toho bych se neridila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
25.5.13 13:38

Týden mě bolí na pravé straně krku, špatně se mi polykalo.Byla jsem u doktora, ten se jen podíval do krku a řekl angína. Dal mi antibiotika. Nemám ani teplotu, kašel nic.Jen mě to bolí a hůř polykám. Když jsem angínu měla naposledy tak s vysokou horečkou, bolestmi a kašlem. Teď nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9064
25.5.13 17:15

Angína bez teplot neni angína!!at už někdo na teploty trpí či nioliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.10.13 11:22

Dcera se od čtvrtka do neděle doma léčila s kašlem, od včera zase do školky chodí-bez kašle. Ale nevím zda na mě něco přenesla nebo jsme to obě nějak chytli zároveň, ale taky mám několik dní kašel a dnes mě i pobolívá v krku, ale jsem bez horečky. O víkendu mi sice bylo tepleji, ale to přikládám tomu, že jsem chodila v roláku. Dneska jsem shodou náhod šla k doktorce pro potvrzení do autoškoly a když jsem tam začala kašlat tak se ptala na celkové zdraví. Odpověděla jsem že se cítím dobře až na nachlazení. Koukla mi do krku a divila se že si na nic nestěžuji, že mám v krku na obou stranách čepy. Dostala jsem penicilín / penbene 1 500 000 /, kloktadlo kutvirt a kapky stoptussin. Na kojení prý nemá valný vliv. Hlavně mě zajímá jak s tím kloktadlem. Doktorka mi neřekla nic, v lékárně že si nakapu 15-20 kapek do sklenky vody a na obalu je napsáno 8-10 kapek. Ale kolikrát denně mám kloktat nebo kolik dní nevím. A mám tou jednou skleničku vykloktat naráz jako třeba když se užívá ústní voda nebo si to rozložit do celého dne? Díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
9.10.13 20:04

@Omiii, zakladatelka svůj problém z roku 2009 už zcela jistě vyřešila.

V oživených diskusích nemá smysl reagovat na zakládající příspěvek, protože se řeší už úplně jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
9.10.13 20:05

@zasemamina, já bych se podívala, jestli je tam nějaké maximální dávkování… a pak bych kloktala tak, jak by mi to ulevovalo… tj. klidně víckrát denně, třeba týden, prostě dokud nebudu mít pocit, že je krk ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.7.16 04:28

Angína

Není angína, jako angina.. Podle mě to nutné nemusí být angína.. Ale raději bych zasla k doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.16 11:06

Dobry den mam dotaz synove meli jeden den teplotu do 38 celi den druhy den nci ale mladsi syn si porad stezoval ze ho boli pusa tak sme zasli k doktorce a ta mi rekla ze tak je neco jako pocinajci angina ale ze jim antibiotyka neda teploty uz nemaj nic syn uz si nestezuje ale cervene tecky ma na patre muj dotaz je muze to byt angina nebo i neco jineho chovaji se jak zdravi nemaj rymu nic ani teploty dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.16 23:36

Kombinace léků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak 13 leta dcera muze kombinovat leky aby ji to neublizilo. Bere antibiotika po 8hodinach kvuli angine a kvuli bolesti k nim spolke ibalgin400. Bere to tak 2 den a pokud ibalgin do hodiny nepomuze vezme si dalsi. Bojim se aby si neposkodila ledviny. Denne vypije max. Tak pul litr vody. Mne neposloucha a poradit si nenecha. Poradte mi prosiim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí