Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IcePlanet7 píše: Více
Já už na péčko tolik nekoukám, 10 minut max. Je pravda, že jsem si to představoval jako takový víkendový fuckmaraton s pauzou na oběd ve 12.00, kdy si dáte sekanou s bramborovým salátem, a pak pokračujete.
@Ploskutáček píše: Více
Pokud ti na 12 tu sekacku a brsalat priveze Rohlík az do postele, tak se to da myslim se vsi paradou zvladnout:)
Plosky jdi do toho a pak nam tady vsem o tom napis;)
Samozrejme nas specielne zajima kolikrat sis pri tom vikendovem self fuckmaratonu strikl do pusy a polkl. Nepodvadej!:)
@Andelskej_Satan píše: VíceČau Satanáši, chyběls mi. Hele, v tý zádeli, kde bydlím, Rohlík nedoručuje. Ale řeknu ti, z čeho jsem ustříkl? Často koukám na YT na testy žrádel a nedávno jsem viděl test makrel v konzervě. A úplně odvařený byli z uzený makrely Franze Josefa.
Měl bys vědět, že jsem soucitný syn, takže mi přišlo nehumánní vysílat rodiče do víru velkoměsta, aby mi sháněly makrelu Franze Josefa. Tak jsem mrknul na net a objednal ji z netu. Jenže měli skladem jen dvě konzervy a nechtělo mi dávat 120 korun za dvě konzervy za 59 korun za dopravu.
Tak jsem k tomu přihodil dalších pár věcí, až jsem byl na litru, a jednou z těch věcí byla Čongrády - boloňská směs na špagety a můžu doporučit. Je to žrádlo, málem jsem z toho fakt ustříkl.
Cena nebyla lidová, 180 korun, ale s mamkou jsme měli oběd oba. Dělají i výborný maso ve vlastní šťávě. Takže doporučuje.
Vzhledem k tématu bych doporučil spíš jídla do sladka s ovocem, jako je žemlovka, nebo ovocné knedlíky. K pití ananasový džus.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
A pročpak? Žemlovku a ovocné knedlíky mám rád, ananás také můžu, takže stačí, když budeš souhlasit i Ty a mohu začít s dietou „Dobrou chuť, Madonno!“.
![]()
Nákyp, palačinky, škubánky, možná i bramborák… Akorát, že to není moc zdravý.
Dlouhodobým zvýšením cukru si člověk může zadělat na cukrovku. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
To teda nevím! Já jí chci držet kvůli Tobě, aby Ti chutnalo.
![]()
@jege píše: Více
No, už by možná i chutnalo, když produkuješ to Salko…
![]()