Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diskuze nabrala zvláštní směr… U mě partnerky polykaly/nepolykaly tak 50 na 50, nikdy jsem žádnou k tomu nenutil ani ji to nijak nevyčítal pokud nechtěla, i já jak mnoho kluků zkoušel vykpuřit si sám a šlo to, v mladí byl člověk hodně ohebný, jak chutná sperma vím, protože pokzd to chce partnerka dovnitř, tak to z ní vždy vylolížu, nic špatného na tom nevidím, chápu ale, že to hodně ženám nechutná.
Nemám problém s orálem až do konce a tak vždy polknu, je to ok, pokzd se ale udělá do mě, dělá pak na závěr orál on mně
@MonikaRosecka píše: Více
Teda Mončo, ty musíš být dneska v noci ale pořádně nadržená, když sis vyhledala tak staré diskuze s takovou tématikou. ![]()
PS: To víš, že je to vždycky lepší dovnitř.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
A já marně zkoumám proč a jak jsem hlasoval!
![]()
@jege píše: Více
@Černá Madonna píše: Více
Já vždy říkám že i žena může mít přece své chvíle, nejenom muži
![]()
Jen to sebeovládání nám jde trošku lépe ![]()
@Veru899 píše: Více
Vy máte úplně stejné chvíle jako muži, jen se kontrolujete protože se k ženám váže více předsudků a společenských pravidel či očekávání. A nesmím zapomenout možnost otěhotnění. Nemáte to jednoduché. S chutěmi jste na tom ale myslím stejně ![]()
Krásná anketa. Naštěstí po mě nikdo nikdy nic takového nechtěl. Asi jsem potkala samé slušné kluky ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak kdyz ne do pusy tak i na bryle to je fajn, Mango;)
@Andelskej_Satan píše: Více
To mi jeden už říkal že by byl rád kdybych nosila jenom tak brýle, že bych v nich byla určitě sexy
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Já si vždycky říkám že už jsem za ty roky a vztahy už zažila snad všechno, ale stejně mě dokáže ještě něco překvapit..
![]()