Vaří tu někdo podle Annabel Karmelové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@benjaminek jojo, cibule taky a v pohodě, dokonce už měla jednou i trošku česneku a to byla naprosto unešená…ale všechno normálně vařím dohromady…oni tam píšou jakože hodit na oliváč na pánev. to jsem ještě nedělala teda. kdybych si to nepřečetla, tak by mě to ani nenapadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi ted kamarádka půjčila tu kuchařku, ona podle ní vařila docela dost. Musím přiznat že mě tam strašně moc věcí překvapilo. Dáváte malým třeba ty rajčata, papriku? Malé je 9 měsíců. A ty ryby mě taky docela překvapili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesnídávku s rybou dávám už od 7. měsíce a rajčatové pyré je taky ve většině sklenek, takže toho se už nebojím, s paprikou se mi nechce loupat, jinak bych klidně zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@benjaminek A dáváš malé třeba celer? já bych jí totiž chtěla udělat zaleninovou polévku a nevim jestli se může použít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 25
Celer jsem ještě nepoužila, i když jsem koukala, že v těch sklenkách je taky.
A taky česneku nedůvěřuji, i když vím, že už by se mohl, jen mám strach z břichabolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 25 @benjaminek já dávám kousíček celeru tak od půl roku a malá s tím nikdy problém neměla. a česnek tady dávám normálně a bříško nebolí.
malé bude 10 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit