Vaří tu někdo podle Annabel Karmelové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1110
5.4.14 21:40

@benjaminek jojo, cibule taky a v pohodě, dokonce už měla jednou i trošku česneku a to byla naprosto unešená…ale všechno normálně vařím dohromady…oni tam píšou jakože hodit na oliváč na pánev. to jsem ještě nedělala teda. kdybych si to nepřečetla, tak by mě to ani nenapadlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.5.14 09:33

Tak mi ted kamarádka půjčila tu kuchařku, ona podle ní vařila docela dost. Musím přiznat že mě tam strašně moc věcí překvapilo. Dáváte malým třeba ty rajčata, papriku? Malé je 9 měsíců. A ty ryby mě taky docela překvapili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
20.5.14 09:38

Přesnídávku s rybou dávám už od 7. měsíce a rajčatové pyré je taky ve většině sklenek, takže toho se už nebojím, s paprikou se mi nechce loupat, jinak bych klidně zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.5.14 09:42

@benjaminek A dáváš malé třeba celer? já bych jí totiž chtěla udělat zaleninovou polévku a nevim jestli se může použít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
20.5.14 11:23

@Martina 25
Celer jsem ještě nepoužila, i když jsem koukala, že v těch sklenkách je taky.
A taky česneku nedůvěřuji, i když vím, že už by se mohl, jen mám strach z břichabolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
20.5.14 21:46

@Martina 25 @benjaminek já dávám kousíček celeru tak od půl roku a malá s tím nikdy problém neměla. a česnek tady dávám normálně a bříško nebolí. :) malé bude 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí