Vaří tu někdo podle Annabel Karmelové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1110
5.4.14 18:10

Annabel Karmelová

Zdravím,
Vaří tu někdo dětem podle Annabel Karmelové? Jste spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8836
5.4.14 18:35

Kuchařku vlastním a pár věcí mi tam nesedí, jinak jsem spokojená, kamarádka vařila všechno podle ní a byla moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
5.4.14 18:56

Ne, ani netuším kdo to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 19:12

@Adduše Mám kuchařku i nějaké recepty z netu, dost věcí je tam proti českým zvyklostem, ale já si z ní vybírám jen něco, není toho mnoho, zajímavá inspirace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.14 19:28

@benjaminek @lucillee taky mám kuchařku. a vařila jsem podle ní. a teď jak je malé 8 měsíců, tak jsem právě narazila na věci, které se tu nenosí. tak zjišťuji, jak je kdo spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 19:43

@Adduše Já třeba malému tak brzo nedávala smažené, ale v Anglii mají celkově jiné zvyky…některé recepty jsem si maličko upravila a třeba s houbama jsem taky nespěchala…jak je ale vidět, u nás v ČR jsme hodně opatrní se zaváděním příkrmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.4.14 19:45

Ja cetla Karamelové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
5.4.14 19:49

@Adduše
Kamrádka dávala dceři podle jejich receptů papriku i skořici a to se mi třeba zdá moc brzo, nabízet po 6. měsíci, ale ona byla nadšená, jak to malé chutnalo a nemůže si ty recepty vynachválit, je pravda, že to musí být opravdu mnohem víc chutné, než česká klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
5.4.14 19:59
@zizalkaaa píše:
Ja cetla Karamelové :lol:

Já taky a že to není Karamelová jsem si všimla až po tvém příspěvku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.4.14 20:00

Ano, od cca 2,5 roku synovu dlke toho občas vařím. Myslím ale, že zdejším militantim matkám z některých receptů musí vstávat vlasy hrůzou na hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.4.14 20:02
@Idril píše:
Já taky a že to není Karamelová jsem si všimla až po tvém příspěvku :oops: :lol:

Stane se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.14 20:32

@lucillee @Black_Orchids no, taky se mi někdy zdá, že to některé maminky zbytečně hrotí :nevim: @benjaminek tak zrovna papriku a skořici dávám taky a to nemám od ní, ale sama od sebe :D…a malé to moc chutná no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
5.4.14 21:06

@Adduše
A to dáváš taky od půl roku? Asi zkusím alespoň tu skořici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
5.4.14 21:11

@benjaminek jojo. :) a žádnej problém nebyl…mě se zdá, že se to tady občas hrozně přehání. já dávám víc věcí, co se prý nemají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
5.4.14 21:37

@Adduše
Já to nějak moc nehrotím, spíš hledím, aby to nebylo nadýmavé, nebo těžko stravitelné a co cibule? Má jí jako základ skoro ve všem, taky máš vyzkoušeno? Já teda zkusila ty sladké brambory a u nás to nemělo vůbec úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí