Jaké sušenky pro 8měsíční?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké sušenky pro 8. měsíční?
Ahoj maminky, chtěla se se zeptat jaké sušenky nebo co dáváte dětem do ruky k jídlu?
Já sem malé ještě nic nedala, protože mám šílený strach že se mi udusí. Ale je mi jasné že někdy s tim budu muset začít…Předem děkuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem dávala jen kukuřičné křupky, a nebo rohlík. Nedusil se nikdy. Sušenky žádné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadnou, housku nebo rohlik, tim jedinym se nedusi. Ona ty susenky necuca, ale ukusuje, takze ukousne kus a pak.se davi a uz se mi dvakrat poblinkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rohlík, piškot, opečený chleba… Předražené dětské sušenky jsem nikdy nekupovala.
Jinak nejsem zastáncem toho, celý den do dítěte cpát jídlo. U nás se jí 5× denně a hotovo. Pečivo na kousání do ruky dostává k snídani tak zhruba od 9 měsíců. Víc nám vyhovuje opečené v toustovači, čerstvé se mu lepí na patro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rohlik se vic drobi. Tak to zkus a uvidis, neprve dej tvrdsi at se neda hned ukousnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestle, takove podlouhle, dobre se drzi a jsou od sesti mesicu;-) zaruceny zpusob, jak dite umlcet:-D jinak kurku z xhleba, pizzy, opeceneho chleba, proste co je po ruce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukuřičné křupky ![]()
Jinak taky jsem u první dcery měla hrozný strach, že se mi bude dusit. Tenkrát jsme byli na hřišti a její o 2 měsíce starší kamarádka se tam cpala grilovanou klobásou. Moje tenkrát od ní dostala kůrku z chleba a to byla její chlebová premiéra. Už nevím kolik jí tenkrát bylo, ale tak nějak začínala sedět a lézt, takže cca jako tvojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem první dávala kukuřičné a jiné křupky. Dobře se slinami rozpustí, takže nebyl problém. Potom jsem kupovala sušenky ve zdravé výživě. Jsou 100% zdravější než nějaké dětské z obyčejného krámu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 25 v 8m jsem dávala (i z hlediska dobrého stravování) pouze kukuřičné nebo pohankové křupky. Nedusil se nikdy
Teď je mu 13m a vlastně ‚sušenku‘ nedáváme ani teď, na co?!
- Citovat
- Upravit
@88petra jinak máš super ‚podpis‘
k pár bodům až na dokrmení od 4m, koupání a letadlo se můžu podepsat:jazyk:
- Citovat
- Upravit
Mě se malá už jednou dusila jablkem a to jakože fakt hodně. musela jsem to z ní vyloženě VYMLÁTIT hlavou dolu
.mám ve svém okolí holčičku, co zůstala postižená, po tom co se dusila jídlem. tak z toho mám strach no.
teď dávám chleba, ten vnitřek a tím se nedusí. ale dávám taky třeba na svačinu. jídla mezi jídly nemám ráda. prostě jíme 5× denně. a max. ode mě může něco ochutnat třeba ovoce nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ze začátku křupky- kukuřice, pohanka… Co se týká rohlíku- tan ještě teď ve 2 letech nahrne do pusy a pak jej vyšavlí. Chleba mi přijde lepší. No a občas piškoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kies píše:
@88petra jinak máš super ‚podpis‘k pár bodům až na dokrmení od 4m, koupání a letadlo se můžu podepsat:jazyk:
diky;-) omlouvam se za OT, jen k tomu dokrmeni- mala nepribirala a nutrilon do ni neslo dostat, tak holt na prikaz lekare dostala zeleninly a tak, pre kase ji zas zabetonovala:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit