Těhotná - ano či ne?

Anonymní
13.12.11 21:00

ANO ČI NE

Hezký večer přeji mám dotaz jsem mladá 21.letá holka nevím na čem jsem protože poslední MS byla 27.10.2011 pohlavní styk byl 23.11.2011 říkám si 5 dnů do očekávané MS není možné abych otěhotněla napoprvé a MS měla přijít 28.11. Ale nedorazila tak si říkám to není možné počkala jsem 14 dní a těhotenský test sem provedla 5.12.2011 ale negativní jen jedna / pak po sléze 9.12. Sem zase testovala a / čárka přitom MS nikde a včera po močení jsem špinila když sem se utřela a pak se to zastavilo úplně a nemám nic může to znamenat že JSEM TĚHOTNÁ! ale těhotenský test to nezaznamenal k DR.Půjdu 100% ale než k němu půjdu zajímá mě názor a nebo zdali to tak měl taky někdo z vás děkuji moc za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
13.12.11 21:05

Neplaš, téměř stoprocentně těhotná nejsi. Vyvádíš zbatěčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
13.12.11 21:06

Možné je všechno, tady ti těžko někdo dá jasnou odpověď. Tu dostaneš až od Dr. Já si ale myslím, že nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910

Něco mi to strašně připomíná :think: https://www.emimino.cz/…slite-90900/

Příspěvek upraven 13.12.11 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166

Myslím, že to tu nadhodila tvá kamarádka :) No, možné je vše, spíš bych tipla že ne…pokud i potenciální příznaky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 21:12

Hezké že vám to někoho připomíná ono je hezké neplašit ale nejsem tak stará aby se mi MS úplně zastavila a byla v přechodu :D přeci tak kde bude teda problém bylo mi i řečeno když sem volala do porodnické gynekologie že špinění není na tom nic vážného může dojít k uhniždování ale asi tím otravuji tak se dál neptám zajdu si k DR. já jen že sem se i dočetla různé věci než opravdu půjdu k DR. tak nic přeji hezký večer

• Citovat
  • Upravit
16837
13.12.11 21:24

a ten styk byl jen toho 23.11. nebo i potom nechráneny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 21:26

byl toho 23.11 a pak i během toho ale počkám co DR. tu mi to stejně nikdo neřekne asi nikdo neměl to co má já muže to být cokoliv zeptám se DR. to bude jisté bud a ultrazvuku něco uvidí nebo mi vezme krevní odběry nebo píchne vyvolávačku

• Citovat
  • Upravit
10933
13.12.11 21:47

Pokud je test negativní řekla bych, že těhotná nejsi … ale tím jak úspěšně směruješ psychiku k těhotenství, se ti MS jen spozdila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.12.11 21:56
Anonymní píše:
Hezké že vám to někoho připomíná ono je hezké neplašit ale nejsem tak stará aby se mi MS úplně zastavila a byla v přechodu :D přeci tak kde bude teda problém bylo mi i řečeno když sem volala do porodnické gynekologie že špinění není na tom nic vážného může dojít k uhniždování ale asi tím otravuji tak se dál neptám zajdu si k DR. já jen že sem se i dočetla různé věci než opravdu půjdu k DR. tak nic přeji hezký večer

Ale jsi dosta stará, aby jsi věděla, že je asi tisíc věcí, které mohou cyklus ovlivnit. Máš negativní test, těhotná nejsi!

Pokud byto bylo nidační špinění, nastalí by cca týden po oplodnění, ne skoro tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.1.12 17:36

ahoj holky,chtela bych se zeptat zda mohu byt tehotna kdyz… Mam 2 dny zpodni MS,6 dni me boli prsa a pri zmacknutu znich vytece takova pruhledna voda s bilou teckou,dnes rano me zacolo bolet bricho tak jako kdybych to mela,ale s mensimi bolestmi,dnes jsem mela po utreni i nazlotly vytok ale jen jednou a jen v sede a taky se porad cpu a tehu test ukazal jednu carku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
11.1.12 17:57

já bych radila lékaře :nevim: třeba je to těhu nebo taky né,každá to máme jiné,má sestra těhu byla i když měla ng test-není 100% :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.1.12 18:25

Jsou holky, které otěhotní hned po MS nebo i den před MS týden před MS otěhotnět můžeš kdykoli, ovulaci můžeš mít taky kdykoli takže raději bych šla k DR já možná otěhotněla čekám na MS a ovulaci jsem mělaq 26 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.1.12 18:49

a jeste bych se chtela zeptat zda je mozne aby doktorka poznala tehu ve 3tydnu nekde jsem cetla ze ne,ale zname nedavno RD rekla ze je ve 3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
11.1.12 18:51
anicka18 píše:
a jeste bych se chtela zeptat zda je mozne aby doktorka poznala tehu ve 3tydnu nekde jsem cetla ze ne,ale zname nedavno RD rekla ze je ve 3tt

pres UTZ to dr nepozna,ale skrz krev ano.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex