Poslední MS 27. 10. - je těhotná?

Anonymní
13.12.11 16:43

Co si myslíte?

Je možné aby kamarádce těhotenský test neukázal že je těhotná když její MS 27.10.2011 a těhotenský test do dneška nic neukazuje a včera mi volala že se obává po vyčurání moči měla jemně vlákno krve slabě a když se utřela tak sliz narůžovělý z lehce slabě červenou krví a MS pořád nemá může to znamenat že je těhotná i když test ukazuje / čárku měli jste někdy něco podobného nebo někdo ve vašem okolí ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.12.11 16:52
:?:
  • Citovat
  • Upravit
24603
13.12.11 17:01
Anonymní píše:
Je možné aby kamarádce těhotenský test neukázal že je těhotná když její MS 27.10.2011 a těhotenský test do dneška nic neukazuje a včera mi volala že se obává po vyčurání moči měla jemně vlákno krve slabě a když se utřela tak sliz narůžovělý z lehce slabě červenou krví a MS pořád nemá může to znamenat že je těhotná i když test ukazuje / čárku měli jste někdy něco podobného nebo někdo ve vašem okolí ?

moze aj nemusi.....
ad zkusi testnou za prad ndu.. i kdyz jsem nejak nepochopila termin jeji ms…27.10 ju jako mela naposled????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 17:03

ANO

27.10.2011 její poslední MS další měla přijít 28.11.2011 a ona nikde a dnes je 13.Prosince

• Citovat
  • Upravit
24603
13.12.11 17:07
Anonymní píše:
27.10.2011 její poslední MS další měla přijít 28.11.2011 a ona nikde a dnes je 13.Prosince

tak ad jede k doktorovi ;) pokud tt ukazuje jen / ..coz se taky stava.. ale nech se objedna. nic tím neztrati!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 17:13

dobře a může se to stát že těhotenský test ukazuje jen / ale že bude těhotná

• Citovat
  • Upravit
16248
13.12.11 17:19
Anonymní píše:

kamaradka to tak mela. Snazi se o miminko.. Ji teda prvni MS prisla normalne a asi 14dni po MS ji zacalo bolet brisko. Delala si testy vsechny negativni. Do par dni ale zacala krvacet, tak jela do nemocnice. Uz si ji tam i nechali,potracela a musela na revizi. Byla v 9tt.. a vsechny testy ukazovali jednu /.. mimodelozni to nebylo.
Takze na otazku zda tehotensky test muze ukazovat jen jednu / a presto je clovek tehoteny odpovidam ano sice to neni caste ale je to mozne.

Odted chodi kazdy mesic ke sve doktorce na odber krve, jakmile dostane MS. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 17:23

Děkuji velice moc to že potratila je mi velice líto kamarádka nemá zatím žádné bolesti vůbec jen lehce při močení vlákno krve a špinění sliz nic víc

• Citovat
  • Upravit
16248
13.12.11 17:27
Anonymní píše:
Děkuji velice moc to že potratila je mi velice líto kamarádka nemá zatím žádné bolesti vůbec jen lehce při močení vlákno krve a špinění sliz nic víc

nejlepsi je si zajit na odber krve at to ma 100%.
Kamaradka ted chodi kazdy mesic jakmile dostane MS. Ma doma uz jednu holcicku rok a pul a u ni zjistila tehotenstvi az ve 4tem mesici. Do te doby ji normalne chodila MS a test ukazoval jednu / po celou dobu (otehotnela pres prasky). Jak je to mozne nevim…
Takze chodi kazdy mesic na odber krve kdyz se snazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 17:28

díky díky moc k dr. zajde rozhodne

• Citovat
  • Upravit
23847
13.12.11 17:42
Anonymní píše:

Ano, může, mně se to stalo a test vyšel pozitivně až asi 3 týdny po termínu očekávané MS. Předtím v den MS a týden po MS negativně. Už už jsem se chystala na gyndu na vyvolávačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 18:36

to by měla super moc jí to přeji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat