Ano - ne? Samsung J5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11377
2.4.16 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
2.4.16 16:11

Celkem slušný mobil, co má „všechno“ :mrgreen:

Honor je hezký, ale nemá LTE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11377
2.4.16 16:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
2.4.16 17:10

@nickoll mám J5 a jsem spokojena. :) mám ho hlavně na focení malé, na internet a volání a plně mi vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.4.16 17:12

Za mě 100% spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.4.16 17:30

Mám ho a jsem naprosto spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.4.16 22:14

Takže dotaz, ne Andorid nutností nebo ne? CO od mobilu očekáváš? K čemu bude určen? Jen volání a SMS a nebo jak navigace nebo fotomobil?
Já koupil Lumii 640 Dual za trojku v akci v Bohemce, na LTE vcelku prdím (co 2 roky měním mobil), za ty peníze SUPER sroj, mám s čím porovnávat vlastním Samsung Note 4 předtím Note 3 a Xperia P a ta Lumie je super svižná Glanc Screen je úžasně návyková věc. Na co jsou mi notyfikační diody když Lumia vše umí zobrazit na displeji. Probuzení poklepáním nemá drtivá většina androidů. Tvažoval bych vyzkoušet si někde Lumii pohrát si s ní alespoň pár minut a věřím že budete překvapeni co se dá koupit do téhle ceny. A to sám mám mobil cca za 15 000. Lumie byla původně pro rodice, kolega v práci si ji taky pořídil a za ty peníze…super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
3.4.16 12:27

Uz jsem zakladatelce psal zpravu mam J5 asi pulroku a nemuzu si vynachvalit az na ram ktera mohla byt vetsi bude casem plna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.4.16 13:29
@nickoll píše:
@E-revo telefon chci na takové normální používaní volani, sms, fotky, nějaká ta aplikace nic víc nepotřebuji a jakou lumii by jsi doporučil? přesnou značku? dík

Lumia 640 Dual Sim a nebo Lumia 640 LTE podle toho co vám více vyhovuje. Bohužel akce u TS Bohemia skončila. Byla tam za 3000 (verze Dual Sim) podmínka bylo přinést starý telefon i nefunkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
31.8.16 20:15

Taky mám J5 a jsem spokojená. Velký tak akorát. Mám na 2 simky, ale zatím používám jen jednu. Fotky super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák