Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas ma zkusenoti popripade vi vic.
Na podzim mam naplanovanou operaci pod celkovou anestezii, vzhledem k tomu ze jsem z toho byla docela “vyjukaná” nestihla jsem se meho chirurga zeptat, jestli musim vysazovat antidepresiva nebo ne. Beru jeden Cipralex 20 mg rano kazdy den. Nekde jsem slysela, ze to pry ma vliv na srdecni rytmus, ale nevim co je na tom pravdy. Dekuji moc za odpovedi ![]()
To si pak domluv s anesteziologem. Budešit určitě mít ještě předoperační vyšetření.
@Edita221 píše: Více
Ahoj, já mám zkušenost takovou, že jsem brala hodně psychiatrických léků, včetně antidepresiv a narkózu jsem měla hodněkrát (cca 40krát). Ale jak píše @JancaS84 určitě to prober s anesteziologem, sama bych nic nevysazovala, ale určitě ti tady nikdo nemůže říct, zda to budeš muset na nějakou dobu vysadit, nebo ne. Opravdu tohle je dotaz na lékaře. Držím palce, ať operace dobře dopadne.
@Lollitka Dobře i tak moc dekuji za odpoved, hezky den.
Edita
Vysadit nemusíš, to by bylo spíš horší. Byla jsem na operaci s AD loni a pohoda.
Byla jsem na operaci měsíc zpátky a všechno v pořádku:) beru sertralin 200mg a ještě dvoje antipsychotika. Ptal se mě po příjmu ještě anesteziolog a nebyl problém ![]()