Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Martha03 nevím jestli bych měla žaludek na to, abych to dala pryč a kdyby ano, věřím tomu že bych si to nikdy neodpustila.. mám 5 dnů před MS ale objeví se mi vždy až 2-3 den po posledním prášku
OK a kdy jsi měla první den poslední menstruace?
@Anonymní píše:
@Martha03 na přelomu před 20-21 dny
Já teď koukala do svyho kalendáře kdy jsem zjistila tehu a bylo to po 26 dnech od prvního dne Posl. MS. Ale můžeš patřit k těm, které to zjistili ještě před MS ale ty čárky jsou fakt mazec… Zajdi si na tu gyndu a uvidíš.
@Anonymní píše:
@Martha03 na přelomu před 20-21 dny
Já koukala k sobě do aplikace a těhotenství jsem zjistila 22den od začátku ms, ale druhá čárka byla velmi slabá
Zdravím. Potřebovala bych znát váš názor jestli si myslíte že bych mohla být těhotná nebo ne. Ale nejprve vám řeknu co si mi za poslední měsíc přihodilo. Beru antikoncepci Katya a beru jí 6 měsíců před tím jsem žádnou jinou neměla každopádně tenhle měsíc jsem zapomněla si vzít 3 prášky po sobě měla jsem styk všechny tři dny a přítel to do mně všechno,,dal''. Celý měsíc jsem se cítila tak divně furt se mi chtělo spát pak jsem chodila častěji na malou byla jsem dost náladová a tak. Po tak 2 týdnech jsem si udělala test první mi vyšel se slabou čárkou druhý to stejný a třetí jsem vyzkoušela clear blue digitální test a ten mi ukázal plusko. Myslíte si že bych mohla být těhotná? Menstruaci jsem měla dva dny slabší. Jinak budu moc ráda když se mi někdo tady brzo ozve. Děkuji.
I když to byli slabší čárky? Pardon už jsem z toho tak zblblá že nevím co si mám myslet.
@Fialka.s píše:
I když to byli slabší čárky? Pardon už jsem z toho tak zblblá že nevím co si mám myslet.
Síla čárky nerozhoduje, ta se barví podle hladiny Hcg. Na začátku těhotenství je slabší.
A co když mně pobolívá podbřišek je to normální už je to tak třetí den…