Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli některá z Vás po vynechání antikoncepce měla stejnou pleť jako při jejím užívání? Já mám hezkou pleť a chci zcela vypustit antikoncepci, jenže pár děvčat mi napsalo, že měly velké problémy s akné, přibraly na váze apod.. Teď vážně uvažuji, jestli antikoncepci mám vypustit nebo to udělat až těsně před otěhotněním. Najde se některá, co neměla s vynecháním antikoncepce problémy a vše bylo jako dřív? Děkuji za případné odpovědi. Andrejka ![]()
Ahojky, já jsem užívala antikoncepci Pramino a i když ji neužívám už skoro dva roky, tak mám pleť skoro stejnou, ne-li lepší.
.
Ahoj Andri,
já brala antikoncepci 10 let a s mou pletí to bylo jako na houpačce. Chvíli dobrý a chvíli hrůza. Po vynechání jsem prakticky do 14 dnů otěhotněla. Pleť se mi asi na měsíc jen trochu zhoršila, ale zato pak to byla paráda. Už jsem pár týdnů po porodu a je to stále dobrý.
Tak se toho neboj, musíš to jednoduše vyzkoušet.
Pá Míša
Beru antikoncepci Triquilar a dneska jsem si vzala 2 pilulku z plátíčka a měla jsem nechráněný pohlavní styk. Jsem chráněná?? Prosím o rychlou radu ![]()
Zdravim..neberete některá z Vás antikoncepci Dienelle? Kdyby ano ozvete se do SZ. Děkuji.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat dneska jsem zjistila že jsem bud nějaký den vzala dva prášky antik. nebo jsem jeden den vynechala :/ Beru anti. Triquilar. A teď mám strach jestli můžu být těhotná a kdy mám začít nové plátičko. Vždycky jsem končila v sobotu ve čtvrtek jsem dostala menstruaaci a v neděli jsem začala brát nové, ale ted mi tam jeden chybí tak že anti, doberu v pátek tak nevím kdy začít nové a hlavně jestli můžu otěhotnět!!! |:(( prosím o rychlou radu!! ![]()
Tak já to mám docela jinak, S antikoncepcí se mi pleť zhoršila, přibírala jsem a po vysazení jsem zhubla a pleť mám zase jako dětskou prdýlku. Brala jsem YAZ, měla jsem po ní docela migrény a zvracívala jsem.Jsem šťastná, že nic neberu. Cítím se volněji.
Dobry den prosim vas chtela bych jse zeptat beru trilegol antikoncepci a jeste mi zbývá ji 3pilulky a lechce krvacim tak nevim jestli je mam dobrat nebo zacit brat dalsi platicko
Ahoj, mám dotaz, začala jsem poprvé brát HA(Ayreen),dneska mi zbývá v platíčku poslední prášek. V noci jsem měla sex s přítelem, udělal se do mě. Můžu být těhotná nebo je to malá pravděpodobnost? Na kolik % je tu moznost tehotenstvi? Jsem docela ve stresu, děkuji za odpověď.
Tak pokud beres poctive, tak jsi chranena. Stat se ale muze vsechno, je to ale malo pravdepodobne
Dobrý den, beru antikoncepci sidreta a v pátek jsem si vzala poslední prášek a následuje 7 denní pauza. bohužel jsem si neuvědomila že příští pátek jedeme s přítelem na dovolenou a to už bych menstruaci mít nechtěla. dnes jsem dostala MS, vadilo by něčemu když si vezmu první prášek místo pátka už zítra? děkuji za odpověd.
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci, v minulém platíčku jsem zapomněla vzít poslední prášek před sedmidenní pauzou. Během pauzy jsem běžne odmenstruovala a po pauze jsem začala opět pravidelne užívat prášky. Koncem tohoto měsíce jsem s přitelem během neplodných dnů měla nechráněný sex (přítel se udělal do mě). Bylo to zhruba měsíc po zapomenutém prášku. Působily už opět plně..? Kdy se obnoví plná účinnost po jedné zapomenuté pilulce..?
@Anonymní píše:
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci, v minulém platíčku jsem zapomněla vzít poslední prášek před sedmidenní pauzou. Během pauzy jsem běžne odmenstruovala a po pauze jsem začala opět pravidelne užívat prášky. Koncem tohoto měsíce jsem s přitelem během neplodných dnů měla nechráněný sex (přítel se udělal do mě). Bylo to zhruba měsíc po zapomenutém prášku. Působily už opět plně..? Kdy se obnoví plná účinnost po jedné zapomenuté pilulce..?
Podívej se do příbalového letáku
Ale podle mě by po takové době už měly zase plně působit ![]()
@Natuls píše:
Podívej se do příbalového letákuAle podle mě by po takové době už měly zase plně působit
Ted jsem si sedm dni po nechranenem styku delala test a vysel negativni, vim ze to neni jeste uplne spolehlive ale prece…muze me to trochu uklidnit..?