strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
27.1.04 10:55

strach

Ahoj , jsem po druhé těhotná , o první miminko jsme bohužel přišli , náš chlapeček zemřel na sindrom náhlého úmrtí , teď opět čekáme kluka a já mám strach že se to může opakovat . Prosím pokud s tím máte nějaké zkušenosti poraďte mi.Děkuji Veronika. :-[

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1255
27.1.04 11:20

strach

Ahojky Verčo,

naštěstí takovou zkušenost nemám. Ale měli jsme z toho taky velký strach. Nepatříme do rizikové skupiny, ale přesto člověk nikdy neví. No a proto jsme si pořídili chůvičku dechu od Nanny. Jednou když byla malá ještě miminečko, tak to v noci začalo houkat. Byli jsme dost vyděšení a snažili jsme se dceru zbudit. Chvilku to trvalo a pak se zhluboka nadechla a spinakla. Možná to nic nebylo, možná jí to zachránilo život, ale každopádně za ten klid to stojí.

Přeju tobě i tvému chlapečkovi jen a jen zdravíčko.

Ajka+Lenička 17 měs + Krtčátko 11 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.04 10:46

strach

Ahoj Veru,

to je strašné, co se ti přihodilo s prvním miminkem a je mi to moc líto :o((( Musíš být strašně statečná, žes to všechno zvládla.

Já mám taky chlapečka (6 týdnů), narodil se v prosinci, ve 37. tt, takže jsem se ihned rozhodla pro koupi monitoru dechu Nany. Za ty peníze to prostě stojí.

Jak píše Ajka, taky jsme několíkrát v noci takhle „křísili“, ale možná že se jen delší dobu nenadechl, možná by se nadechl sám, ale co když ne?! Nany je dost citlivá, takže signalizuje i sebenepatrnější dechové arytmie.

Dále mám i domácí chůvičky, celý den ji mám zapnutou a všude po bytě s ní chodím. Jistota je jistota.

Dávám ho spát na zádíčka s hlavičkou střídavě na pravé a levé straně. Při jakémkoli ublinknutí vyskočím a sonduji, ale všechno je v pořádku. Malý krásně prospívá.

Veru, držím palečky, aby se maličký narodil zdravý a silný, aby krásně prospíval a udělal z tebe tu nejšťastnější maminku.

Míša a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.04 11:26

strach

Ahoj Veru,

opravdu si dovedu představit,co teď prožíváš za strach, i když se mi tohle nepřihodilo. I já jsem slyšela o chůvičce, kterou popisují ostatní maminky,takže bych ti doporučila si ji pořídit.Taky myslím,že by pro tebe i tvého chlapečka bylo dobré přeorientovat chmurné myšlenky na ty krásné,kdy se budete těšit na nový přírůstek:o)Přeju ti strašně moc štěstí a určitě si na tebe vzpomenu i když nevím,kdy mimouška čekáš.Já sama čekám své 1. miminko v létě a i když mám taky spostu strachů,hrozně se těším.Takže,držím pěsti!!!Silvie

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.04 18:09

strach

Ahoj Silvie.Můj mimulínek se má narodit v Květnu,už se na něj těšíme,el.chůvičku si určitě koupím ,doufám ,že jí nebudu potřebovat,ale pro klid duše.Děkuji všem za potporu , moc mi to pomohlo.Verča.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.1.04 20:43

strach

Ahoj, moc držím palce. Osobně nemám, žádné zkušenosti, ale viděla sem v televizi, nějaky léčite, psychotronik nebo tak něco tam mluvil o spojení s přírodou a říkal něco na ten spůsob, že každým místem proudí energie a že jsou v domně místa kde se nedaří nicemu živému, např.kytkám. A že pokud je to fakt špatný může to právě způsobyt i náhlé úmrtí novorozence. Nevím jestli to píšu přesně jak to říkal, nejsem odborník,ale možná na tom bude něco pravdy.

Hodně štěstí a zdravíčka přeje Monika :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí