Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam taky Belaru a nevybavuju si ze by mi dr říkala něco o přesné hodině
. Ja ji beru ráno, většinou v rozmezí tak 2 hodin a nemyslím ze by to byl problém… Ale jestli chceš mít jistotu, zavolala bych na gyn, za to nic nedáš ![]()
Edit : teda zavolat v pondělí samozřejmě
klasicky nevím co je za den
Rozhodně bych dobrala platíčko takhle, hodinka sem hodinka tam, to zas až takový problém není. Příští si vezmi od začátku v lepší čas.
Ahoj.
Antikoncepci beru v 19:00 každý den. Jenže už se mi párkrát stalo, že jsem zapomněla. V sobotu 19.12 jsem si antikoncepci vzala načas, ale pak jsem dostala strach, jestli jsem si vzala pikulku. Koukla jsem se na mobil, kde byla neděle a v tu chvíli panikaření mi to nedošlo a pilulku rychle spolkla. Bohužel, bylo pozdě a já si to uvědomila.
V přívalovém letáku je, že maximálně může dojít nevolnost. Chtěla bych ale vědět, jestli si mám dnes v neděli (20.12) znovu vzít další pilulku v 19:00 nebo až další den? Nebo nějaká rada prosím? ![]()
Ahojte, začala jsem brát antikoncepci BELARU a doktorka mi řekla, že jsi mám vybrat jednu hodinu a v tu to brát každý den (jednu pilulku) já jsem si vybrala 18:00 protože v tu hodinu mi začíná přestávka v práci, ale dnes už to beru 6 den a vidím, že to nebyla dobrá volba a chtěla by jsem ji začít brát až tak v 23:00, ale nevím jestli mužů? Jen přece ji neberu tak dlouho takže nevím
už včera jsem ji zapomněla a vzala jsem si ji až v 19:00
… Jde ten čas změnit? Děkuji za info.