Antikoncepce Chloe - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
31.5.10 19:49

Ahoj. Asi za měsíc mám začít brát antikon. Chloe. CHtěla bych vědět jestli když dobírám platíčko (tj. těch posledních 7 bílích pilulek) dostanu menstruaci? a jak přecházet menstuaci. to mám brát v kese jen ty žluté prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dančaaaaa
31.5.10 20:46

Až dostaneš menstruaci, tak ten první den si vezmeš 1. žlutej… pak 2. prášek (žlutej) si vezmeš až osmej den tj. po skončení menstruace. Pak bereš furt žlutý dokud nedobereš všech 21. Poté bereš bílé… 7 dní. Až je dobereš, tak dostaneš menstruaci a 7 dní nic nebereš. Pak další žlutej prášek se vezmeš po skončení menstruace a tak dále pořád dokola.

• Citovat
  • Upravit
1854
10.6.10 23:15

To co pise Dancaaa je nesmysl jak hrom a takhle akorat tak nekdo nechtene otehotni. Pokud ma platicko 28 prasku, doberou se zlute a zacnou se brat bile a IHNED PO DOBRANI se zacina dalsi plato. Bile prasky jsou pouze placebo, nemaji zadny ucinek a ani se brat nemusi, je to jen pomucka pro zapometlive, aby nevysli ze cviku. Behem brani bilych tabletek nastava krvaceni. Takze PROSIM po dobrani bilych tabletek, tudiz komplet celeho plata - 28 tablet - okamzite zacit brat dalsi. Pokud udelate pauzu sedm dni po dobrani BILYCH, tudiz po dobrani celeho plata, nejspis prijdete do jineho stavu, v tom tydnu vas nic nechrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chartlotta
22.6.10 22:21

:)

Danylea píše:
To co pise Dancaaa je nesmysl jak hrom a takhle akorat tak nekdo nechtene otehotni. Pokud ma platicko 28 prasku, doberou se zlute a zacnou se brat bile a IHNED PO DOBRANI se zacina dalsi plato. Bile prasky jsou pouze placebo, nemaji zadny ucinek a ani se brat nemusi, je to jen pomucka pro zapometlive, aby nevysli ze cviku. Behem brani bilych tabletek nastava krvaceni. Takze PROSIM po dobrani bilych tabletek, tudiz komplet celeho plata - 28 tablet - okamzite zacit brat dalsi. Pokud udelate pauzu sedm dni po dobrani BILYCH, tudiz po dobrani celeho plata, nejspis prijdete do jineho stavu, v tom tydnu vas nic nechrani.

ahoj souhlasím..to co trvdila Dancaa je blbost..ja zacala brat HA v 1.den mentruace a to sem si vzala bílý prášek(placebo) a pak se jela hned tech 21 zlutych.a po dobrani sem zacala uzivat dalsi plato,bile,kdy se mi dostavila mestruace,asi pri 2.-3.dni uzivani placeba. :-)

• Citovat
  • Upravit
ATK
16.8.10 21:34

Vyborna na plet a dysfunkcni krvaceni:Tim, ze ma 28 tbl. tak ma lepsi compliance nez obdobne produkty se stejnym slozenim.Doporucuji
 GYN

• Citovat
  • Upravit
ATK
16.8.10 21:36

Ptresne jak pise Danylea
GYN

• Citovat
  • Upravit
GYN
4.5.11 19:06

Chloe

Doporučoval bych raději zvolit jinou ATK než Chloe (cyproteron acetat), jelikož je zde velmi vysoké riziko trombózy cév a stejně se nedoporučuje brát déle jak max.2 roky a to právě z tohoto důvodu.
 GYN

• Citovat
  • Upravit
janibubi
6.5.11 16:59

Já sem s Chloe moc spokojená. Brala sem ho pred porodem, ted asi 2.roky ne, ale opet se k nemu vracím. Nemam s ní žádné spatne zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
4.7.11 11:38

Ahoj holky.. nevíte za jak dlouho to začně působit prosím někdo ? :) Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
4.7.11 11:57

Za 14 dnů od první tabletky by už měla působit.

• Citovat
  • Upravit
232
4.7.11 12:27

Pokud začínáš brat poprve tak si pamatuju že jsem v 1 dne MS vzala první prášek a po MS už si normálně chráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.11 12:35

aha :) nějak rychle ne ?? právě jsem to tam nikde nevyčetla.. !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
4.7.11 19:05

Ahoj, Chloe jsem užívala několik let a byla jsem s ní spokojená, na nic si nemůžu stěžovat. Vysadila jsem ji kvůli tomu, že se teď snažíme o mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.7.11 19:12

Chloe jsem brala skoro pět let, byla jsem s ní spokojená, pleť i vlásky v pohodě..po vysazení jsem byla těhu hned při druhém cyklu, takže můžu doporučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fela
9.8.11 20:38

Dobrý den,mám na prodej 2 plata Chloe, bohužel nevhodně zvolená antikoncepce. Cena 250Kč.V případě zájmu mě kontaktujte na email pavla.koutna@email.cz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1