Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, beru antikoncepci sidreta a v pátek jsem si vzala poslední prášek a následuje 7 denní pauza. bohužel jsem si neuvědomila že příští pátek jedeme s přítelem na dovolenou a to už bych menstruaci mít nechtěla. dnes jsem dostala MS, vadilo by něčemu když si vezmu první prášek místo pátka už zítra? děkuji za odpověd.
Dobrý den, beru antikoncepci sidreta a v pátek jsem si vzala poslední prášek a následuje 7 denní pauza. bohužel jsem si neuvědomila že příští pátek jedeme s přítelem na dovolenou a to už bych menstruaci mít nechtěla. dnes jsem dostala MS, vadilo by něčemu když si vezmu první prášek místo pátka už zítra? děkuji za odpověd.
Zdravím vás, také se s vámi podělím se svou zkušeností s antikoncepcí Sidreta. Musím říct, že převládají bohužel jen samá negativa, ale zároveň chci dodat, že ta samá antikoncepce může na každou ženu působit jinak. Sidretu beru od Vánoc 2013, tedy něco přes rok. Za tu dobu jsem zaprvé přibrala ca. 10 kg.
Zadruhé absolutně ztratila chuť na sex. Největší chutě mám pár dní před a během menstruace, kdy se prášky neberou. Sice si říkám, že to nemohu hned po vysazení prášků takhle pociťovat, ale asi na tom něco bude.
Zatřetí Menstruační bolesti mám první dva-tři dny normálně.
Začtvrté a to je asi to nejhorší, že ty první dva dny víceméně nejsem schopna ničeho, protože je proležím s mokrým hadrem na hlavě skrz veliké migrény a deprese. Teď jsem prášky vysadila úplně, ale řeknu doktorce, aby mi do budoucna předepsala jiné. Jak se již dříve psalo - taky si připadám jako pokusnej králík, ale Sidretu jsem začala brát, protože moji starou antikoncepci přestali uplně vyrábět. ![]()
Zdravím tak se prokousávám recenzemi a jsem z toho mimo na každou to fakt působí jinak. Mě řekl muj lekas ze po ni nepriberu, ale odjeli jsme na dovolenou a ja se vratila jednou tak vetsi objemnejsi ale vsude nez pred odjezdem a nechapala jsem proc. Rikala jsem si ze to nemuze bzt z prasku, ale asi jo. Nestoupam radeji na vahu ale vsude jsem pribrala a dost. A to jeste k tomu pravidelne cvicim a je to stale horsi a horsi a to ji beru teprve mesic ted se chystam na druhe plato.Mam z toho hruzu jak budu vypadat.
Beru ji rok a půl a jsem za ni rada, hodně zadržují vodu a díky sidrete je to o. k jednou jsem byla mměsíc bez a a hned bylo na váze o tři kila více hned, jak jsemji zzačal zase uzivat váha šla dolů. Jedina nevýhoda je že nemám vůbec chuť na sex:-(
Chtěla jsem antikoncepci, která je velmi dobrá na pleť - bohužel jsem zrovna schytala směnu paní doktorky, o které se říká, že není zrovna nejchytřejší. Takže mi předepsala právě Sidretu. Sidreta mi na pleť vůbec nepomohla, bylo mi pořád špatně od žaludku - opravdu těžká nevolnost. Tak jsem zašla za svým panem doktorem, který je velmi dobrý lékař. Řekl mi, že tato antikoncepce se na pleť nepředepisuje - že prý na to nemá žádný vliv. Sidreta je sama o sobě dobrá a kvalitní, ale používá se především proti zadržování vody a abychom nepřibrali
takže se nenechte klamat
a ano, je stejná jako yadine a yasminelle a podobná diane a jeanine ![]()
Ahoj holky, trápily vás při braní sidrety křeče v nohou? Beru ji asi 10 dní a tak tři dny mě berou křeče do nohou, ale co se udělalo hezky tak jsem taky začala běhat tak nevim jestli to připisovat antikoncrpci ![]()
Ahoj, taky se podělím o zkušenosti se Sidretou. Brala jsem jí pár měsíců před otěhotněním a bylo to v pohodě. pak jsem vysadila a hned první mesíc otěhotněla. Ted jsem ji opět začala brát třičtvrtě roku po porodu, protože jsem měla strašně silnou menstruaci a bylo mi řečeno, že mi může pomoct jedině antikoncepce. Zvolila jsem tedy stejnou jako před otěhotněním. Ted ji beru třetí mesíc a za tu dobu jsem přibrala, nálada věčně pod psa a to nemluvím o špinení zhruba od každé půlky platíčka.
Neměla by jste některá zájem? Mám nově vyzvednuté balení ale dozvěděla jsem se ze kvůli tromboze už nemohu dal užívat ![]()
Zdravím,
Poprvé v životě budu brát antikoncepci a doktor předepsal tuto. Kdy začne být účinná?
Aktuální zkušenosti?
Koukala jsem na stránky Dr. max a nevim jestli ji vůbec vedou? Díky
Dobrý den mám otázku po jaké době prášky začnou působit v krvi a jestli jsou 100% že se jim dá věřit s přítelem jsme měli pohlavní styk v 8:00 večer a já si prášky beru v 10 ráno není tady šance o těhotenství že ne
? Předem děkuji za odpověď