Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já ted dobírám třetí platíčko Sidrety a v pohodě, Menstruace stejná, spíš slabší než u Pramina
zatím spokojenost ![]()
Můžu se vás holky jenom zeptat proč jste přešli ze Sidrety na jinou HA? nějaké vedlejší učinky? čím vám nevyhovovala? díky ![]()
Tak já se Sidretou začala jako s novinkou, kdy drospirenon který obsahuje vychvalovali až do nebes, jaký to bude šetrný, bohužel, postupem času se ukázalo, že je mnohem horší a v Americe se všechny HA stímto hormonem stahují z prodeje.
Já ze začátku neměla žádné problémy, asi po 3 měsících mě začala neuvěřitelně bolet noha, oběhala jsem všechny doktory a nikdo mi nic nenašel, pak jsem si přečetla že HA způsobuje různé záněty hlubokých žil… Takže jsem prvně HA změnila, a později vysadila uplně a cítím se skvěle. Jinak co jsem brala Sidretu, tak jsem neustále brečela a pomalu, ale jistě se mi vytratila i chuť na sex.
Aha
sakra, tak o tom si taky něco přečtu… já dobírám 4.platíčko, zatím vše v pohodě, ale měnila jsem HA po 15 letech (ředtím jsem brala Pramino, který přestali vyrábět) a byla mi právě doktorem doporučená v srpnu Sidreta, chtěla jsem Yadine (potom co jsem si vše pročetla, mám sklony hodně přibírat), ale doktor mi řek, že je to naprosto to samé, jen český výrobce, tudíž levnější… tak uvidíme… ale docela jsi mě vyděsila ![]()
@Veruberus No já jsem byla taky vyděšená, proto jsem hned utíkala na gyndu ať mi změní prášky
Jistota je jistota ![]()
A můžu se zeptat jakou teda ted bereš?
co ta yadine? je to opravdu stejný? nebo je to taky kec ![]()
@Veruberus Obsahuje to to stejný akorát Sidreta má např. jiný potah prášku
Přešla jsem na Belaru a byla spokojená ale nějak jsem se furt stresovala že dostanu trombozu, tak jsem raději vysadila. Btw. Belara má stejně jako Yadine i své lvnější verze.
http://www.levret.cz/…vani/coc.htm
Ahoj, já jí beru 14dní od začátku MS a teda jsem vynervovaná z toho stálého špinění. 14dní je na mě prostě moc, tak snad už to skončí…jinak jiné příznaky nejsou.
Ahoj,:) chci se zeptat jaký máte zkušenosti s HA Sidreta? Mě ji doktorka předdepsala hlavně proti zadržování vody v těle, která se mi utvořila po brání HA Sunya,(+10kilo nahoru)
a chci se zeptat jestli je účinná i z hlediska antikoncepce.. Děkuju ![]()
Ja jsem ji brala pet mesicu, nedavno jsem prestala. Bohuzel mi vubec nevyhovovala. Pribrala jsem a mimo to mi po ni nebylo nic moc. Hlavne prvni tyden jsem byla jak na trni. Nervozni, podrazdea, vybusna. Manzel rikal, ze jsem jak jiny clovek
Ted uz ji 3 mesice neberu a vse se vratilo k normalu. Teda mimo ty nabrany kila.
Jen musim vyresit jinou anti
Jo a asi ucinna je, tehotna nejsem ![]()
Hojte. S braním této antiko začínám zítra a co jsem tu pročetla se už teď hrozím. Jedla jsem katyu, která byla v pohdě, ale po 2 měsících braní mě začaly bolet lýtka a tak mi napsal Sidretu. Napíšu zde pak své zkušenosti po 2 měsících braní:)
![]()
Já jsem se Sidretou byla spokojená, žádné vedlejší účinky ani kila navíc jsem neměla, doktor mi ji předepsal kvůli akné, původně jsem brala Minervu, ale ta byla moc slabá, po Sidretě teď začínám brát nově Jangee, která by měla být na akné ještě lepší, tak jsem zvědavá
. Co si tak vzpomínám, tak jsem za Sidretu platila zhruba kolem 550kč na 3 měsíce.
Zdravim, no to ja tez sem zmenila antikoncepci na Sidretu, ale nejak to me telo neprijmulo.po 14dnech sem zacala krvacet a uz mam druhe platicko a je to opet stejne. jinak sem dala za ne 560kč na 3mesice
Ahoj. Tak já mám za sebou první plato a zatím ťuk ťuk fajn:) prakticky se cítím stejně jako bez antiny. Teď čekám kdy to dostanu a jaké to bude, ale antina neantina já mám vždy strašně silnou a dlouhou menstruaci. Ale úplně moudrá budu až po celém balení. U předešlé antiko se mi vedlejší účinky taky projevily až po druhém platičku:( jediné co mě štve je, že u mě teda akné žádná změna spíš horší:( ale kvůli to jsem to nezačala brát, tak pokud se to nebude zhoršovat nebudu to řešit.
Dobrý večer. Před 6.dny jsem začala brát Sidretu a začaly mi víc padat vlasy. Myslíte, že je to možné a máte někdo podobnou zkušenost? Mimochodem, dala jsem za ní 520kč. Děkuji za případné info.