Antikoncepce Sidreta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
13.3.13 10:31

Antikoncepce Sidreta

Dobrý den, dámy. Berete či jste braly antikoncepci Sidreta? Jaké máte/jste měly zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
15.3.13 17:11

Take by mne to zajímalo, dnes jsem ji dostala na recept a nic moc o ni nevim, ma byt stejným složením jako Yadine. Vi nekdo cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.3.13 18:05

Také ji mám nově předepsanou a na netu jsem žádné informace nenašla :(, doktor mi říkal, že jedno balení vyjde okolo 150,–, v trojbalení bude ks levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.3.13 18:15

Prave, ja taky googlila a nemuzu sehnat o ní žádný info, zítra ji chci vyzvednout tak pak prozkoumám pribalak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
16.3.13 11:09

Ahoj
Dnes jsem si tuhle antikoncepci vyzvedla v lékárně, dávala jsem za balení na 3m 530kč..
Doktorka mi jí musela psát ručně, jelikož je to úplná novinka v ČR a je na trhu teprve měsíc :nevim:
Tak uvidím, snad mi bude sedět, když mi jí napsala rovnou na 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.3.13 12:45

No na Praze 4 mi ji museli objednávat, budu ji mit v po, protoze je to novinka a na 3m za 440,– jsem teda zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
16.3.13 13:02

Me ji taky objednavali vcera, ale dnes jsem ji uz v lekarne mela :-)
Ale mas peknou cenu narozdil ode me. V nasi lekarne maji nejvetsi doplatky :cert: a to jsem mela slevu, jinak by stala 570

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.3.13 10:41

No pěknou cenu nemám, ted najednou po me chtěli 593,– a neuměli říct proc mi tvrdili cenu 440,– ale tj jednou. Uvidim za 2tydny jak mi sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.3.13 10:45
@andrejka_b píše:
No pěknou cenu nemám, ted najednou po me chtěli 593,– a neuměli říct proc mi tvrdili cenu 440,– ale tj jednou. Uvidim za 2tydny jak mi sedne.

Fakt jo?? Tak pěkné, nejdříve 440 a ted 593kč?? 8o 8o
Mě doktorka řekla rovnou že budu doplácet kolem 500kč. Jsem také na ní zvědavé, mám jí začít brát až 5 den MS, ale nevim proč. V letáčku se píše, že se, ůže brát od 1 dne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginger93
19.3.13 20:16

Tak já ji taky dostala, že je nová, byla jsem ve čtyřech lékárnách, ani v jedné neměli, tak obědnali a dnes ji mám doma. Platila jsem 570, sestřička u doktora mi říkala, že budu platit cca 595, takže pro mě to šok nebyl, doktor říkal, že bude dražší. Jinak platíčka jsou ze zadu celkem hezké :D, ale to je vedlejší. Mám ji začít brát hned první den MS. Co jsem tak četla letáček, když začnu brát první den, budu chráněná hned, když až během 2.-5. dne, tak tam je nějaká prodleva, ale slyšela jsem, že tělo to pak lépe snáší. Tak těžko říct :)

• Citovat
  • Upravit
3684
19.3.13 20:22
@Ginger93 píše:
Tak já ji taky dostala, že je nová, byla jsem ve čtyřech lékárnách, ani v jedné neměli, tak obědnali a dnes ji mám doma. Platila jsem 570, sestřička u doktora mi říkala, že budu platit cca 595, takže pro mě to šok nebyl, doktor říkal, že bude dražší. Jinak platíčka jsou ze zadu celkem hezké :D, ale to je vedlejší. Mám ji začít brát hned první den MS. Co jsem tak četla letáček, když začnu brát první den, budu chráněná hned, když až během 2.-5. dne, tak tam je nějaká prodleva, ale slyšela jsem, že tělo to pak lépe snáší. Tak těžko říct :)

To jsem se tam taky dočetla, tak pořád přemýšlím, zda jí nezačnu brát hned 1 první den. MS se má dostavit za 2 dny už, tak se musím rychle rozhodnout.
Měla jsem problémy se snášenlivostí anťáků, už 3 mi neseděli, takže takhle mi podle MUDR. sedět má, tak doufám že jsem nevyhodila peníze a hlavně aby byla účinná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginger93
19.3.13 20:45

Tak účinná bude 100%, já mám spíš fóbii z nějakých trombóz a embólií, ale to je problém antikoncepce všeobecně :D Takže musím doufat, že přežiju. Já spíš přemýšlím, proč mi doktor napsal tudle, protože pomáhá na akné atp. kterým já netrpím. Asi to potřebují dostat do oběhu. Taky nemám moc dobrej pocit stoho, že je to u nás novinka, mám pocit, že jsem testovací králík :D

• Citovat
  • Upravit
3684
19.3.13 20:46
@Ginger93 píše:
Tak účinná bude 100%, já mám spíš fóbii z nějakých trombóz a embólií, ale to je problém antikoncepce všeobecně :D Takže musím doufat, že přežiju. Já spíš přemýšlím, proč mi doktor napsal tudle, protože pomáhá na akné atp. kterým já netrpím. Asi to potřebují dostat do oběhu. Taky nemám moc dobrej pocit stoho, že je to u nás novinka, mám pocit, že jsem testovací králík :D

To jsem si taky říkala :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.04.13 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginger93
19.3.13 21:11

XD Tak nějak to snad dopadne xD

• Citovat
  • Upravit
110
20.3.13 09:18

Cože? Mne bylo řečeno ze to je složením jako Yadine proti zadržování vody v tele 8o uz tak jsem zavodnena od porodu a pribrat teda nechci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí